Joburi în toate departamentele companiei

Achiziţii

Achiziţiile sunt în principal responsabile pentru procurarea materialelor de producţie necesare tuturor locaţiilor Geberit din lume.

Finanţe şi control

Departamentul nostru este reprezentat în 41 de ţări şi numără aproximativ 190 persoane în întreaga lume. Sarcinile asumate sunt în două direcţii: contabilitate şi control.

Cercetare şi Dezvoltare

Avem o gamă puternică de produse şi lucrăm continuu la posibilităţi de îmbunătăţire şi optimizare a portofoliului de produse.

Resurse Umane

Sarcina noastră este să recrutăm angajaţii potriviţi şi să le încurajăm loialitatea pe termen lung faţă de companie.

IT

Departmentul de IT oferă suport în întreaga lume cu aplicaţii şi sisteme inovatoare, pentru a menţine compania în pas cu tehnologia informaţiei.

Logistică

Situat în zona de Produse a Grupului, acest departament monitorizează, coordonează şi operează procesele şi activităţile logistice de-a lungul întregului lanţ de aprovizionare.

Marketing

Ca interfaţă între Produse şi Vânzări, utilizăm o varietate de măsuri pentru a asigura o prezenţă puternică şi consecventă a mărcii, dar şi o comunicare globală.

Producţie

Producţia este departamentul responsabil de fabricarea întregii game de produse, oferind astfel o parte semnificativă a valorii adăugate a companiei.

Vânzări

Vânzările sunt un pilon de bază al Geberit deoarece această arie de activitate generează veniturile.