"Munca mea este o alternare constantă și fascinantă între activitățile generale și de detaliu"

Daniel Raissle, Director de producţie baterii şi sisteme de spălare

Geberit International AG, Rapperswil-Jona, Elveţia

După încheierea studiilor ca inginer mecatronic în 1997, am venit la Geberit Technik AG in Rapperswil-Jona şi am început să lucrez ca inginer de dezvoltare în domeniul tehnologiei sanitare de bază. Încă de la început am fost entuziast faţă de atmosfera de lucru excelentă de la Geberit şi sprijinul constant pe care l-am primit de la colegii mei. În poziţia mea de la vremea respectivă eram responsabil de construcţia unei tehnologii de măsurare cu suport electronic pentru Product Development.

M-am întors la Geberit în 2005 după un episod intermediar de patru anim, din 2000 până în 2004, ca Project Leader şi Product Manager în Sisteme de Siguranţă în cadrul altei companii. De ce? Deoarece compania este excepţională pentru interesul său în inovaţie şi îmi oferă un mediu de lucru remarcabil, perspective de viitor şi deschidere internaţională.

Dupa întoarcerea mea, am preluat funcţia de Project Manager în domeniul Sistemelor Sanitare şi mi-am completat în paralel studiile post-universitare în administrarea afacerilor. Am fost sprijinit şi încurajat de superiorii mei în ţelurile mele profesionale. Astfel am putut participa la Programul de Dezvoltare Managerială şi am fost numit Head Product Line 13 în 2008. În poziţia mea actuală, fac planuri de viitor şi supraveghez piaţa pentru a descoperi noi produse cu potenţial de succes – o activitate variată şi plină de responsabilitate ce implică o gamă largă de sarcini.