"Aici mă pot dezvolta odată cu responsabilităţile."

Fanny Li, Key Account Manager, Geberit AquaClean

Geberit Shanghai Trading Co., Ltd., China

Am venit la Geberit în 2004 direct după terminarea studiilor universitare. Compania are o foarte bună reputaţie la Universitatea Tongji, unde am studiat tehnologia ecologică. Istoria companiei cu tradiţiile vechi, cultura şi structura sa, precum şi creşterea pe piaţă din China m-au convins că este angajatorul potrivit pentru mine.

Am început în domeniul ingineriei aplicaţiilor. După un an şi jumătate, am avut oportunitatea să trec în zona marketingului, unde am dezvoltat şi implementat strategii de poziţionare a companiei pe multiple pieţe. Acestea au inclus întreaga gamă de activităţi de PR, evenimente anuale cu clienţi cu mai mult de 300 de invitaţi internaţionali şi designul showroom-urilor sau materialele de promovare. În 2009, am fost promovată ca Education Manager şi am lansat cu succes un program educaţional în cooperare cu primele cinci universităţi de vârf.

În martie 2010 am fost numită Key Account Manager pentru Geberit AquaClean. Sunt responsabilă de câştigarea notorietăţii AquaClean pe piaţa chinezească în cadrul grupurilor targetate şi poziţionarea acestuia. Scopul meu este de a plasa produsul în cadrul companiilor de dezvoltare imobiliară şi designerilor de interior din segmentul de lux. Este o sarcină ambiţioasă. Dar nu sunt singură şi am o echipă nemaipomenită alături.