"Am putut să mă dezvolt personal deoarece am fost mereu sprijinit de echipa mea."

Jürgen Dewald, Technical Sales Manager

Geberit Sales GmbH, Pfullendorf, Germania

Mi-am învăţat profesia de instalator instalaţii de gaze şi apă de la zero într-un fel. După mai multe etape ale carierei şi cursuri ulterioare de instruire, m-am alăturat Geberit în 2002 ca Object Manager. Eram deja familiar cu compania şi impresionat de înalta calitate a produselor, suportul profesional de piaţă, spiritul Geberit şi excelentele perspective ale companiei. Doi ani mai târziu, am fost promovat Regional Sales Manager Objects, iar apoi în 2007 Technical Regional Sales Manager.

În 2009 am fost desemnat în funcţia actuală de Sales Manager Technology, unde împart responsabilităţile cu alţi aproximativ 140 angajaţi. Este o activitate cu un grad mare de responsabilitate socială. Împreună cu cei nouă manageri regionali de vânzări, asigurăm permanenta cerere pentru produsele Geberit prin strategia "pull". Principala mea responsabilitate este de a motiva echipa, de a formula obiective şi de a reacţiona la condiţiile de piaţă. Inima succesului nostru este strânsa colaborare între diferite zone.

Am fost sprijinit şi încurajat în permanenţă de supraveghetorii mei în toate etapele carierei. În timpul acestui proces, paşii individuali erau în asemenea fel structuraţi încât să îmi permită timpul necesar pentru a mă familiariza cu noile responsabilităţi. Pentru mine personal, cel mai important lucru a fost sprijinul echipei, fără de care nu aş fi putut avansa.