"De câte ori am avut întrebări despre cariera mea, am primit sprijin şi sfaturi."

Menno Portengen, Managing Director

Geberit B.V., Olanda

Când era student, am lucrat pentru tatăl meu într-un atelier de vulcanizare auto şi ca reprezentant de vânzări pentru o mică companie de poliester. Atunci nu ştiam despre Geberit. După terminarea studiilor, mi-a luat câteva luni să îmi dau seama ce vroiam să fac profesional vorbind. A fost în timpul acestei etape în 1990 când am primit o ofertă de a efectua un stagiu intern la Geberit.

Datorită istoricului meu, cunoşteam activitatea producătorului de cauciucuri Michelin, un mare grup internaţional cu multe oportunităţi de carieră. Geberit mi s-a părut la acelaşi nivel. Acesta a fost imboldul care m-a făcut să mă decid asupra companiei. La scurtă vreme după ce am început să lucrez la Geberit, am devenit angajat de service pe teren şi am fost ulterior promovat în poziţia de Consultant Tehnic. Am devenit membru al Comitetului în 1998, iar trei ani mai târziu am fost numit Managing Director pentru Olanda.

Ceea ce îmi place la munca mea mai mult decât orice sunt rolurile foarte solicitante şi responsabile pe care compania ni le oferă. Poziţia mea presupune un amestec ideal de sarcini de conducere, clienţi şi contacte internaţionale. Excepţionala cultură a companiei mă sprijină cu adevărat, iar eu pot construi o echipă puternică care să îmi implementeze cu succes proiectele.