"Acum zece ani am început ca intern, iar astăzi sunt la cea de-a doua poziţie de conducere. Asta este unic."

Wolfgang Büstrow, Head Order Center

Geberit Produktions GmbH, Pfullendorf, Germania

În timpul studiilor de inginerie industrială, am încheiat un stagiu intern de Planificarea Fabricaţie în 1999 la Geberit şi de asemenea mi-am scris teza de absolvire acolo. Chiar şi în timpul studiilor, m-am familiarizat cu Geberit ca o companie inovatoare şi în permanentă schimbare, cu o atmosferă de lucru incredibilă. Ulterior, scopul meu principal a fost să lucrez pentru Geberit.

Am început ca inginer de producţie în 2001 şi am continuat în această poziţie până în 2007. În acest timp am putut de asemenea să particip la sarcini externe în Shanghai – o bună experienţă ce mi-a permis să văd compania din altă perspectivă.

În cei zece ani în care am lucrat pentru Geberit am fost mereu sprijinit şi promovat, personal şi profesional, fie prin intermediul cursurilor, seminariilor, evenimentelor de instruire sau programului de masterat în tehnologia plastică. În mai 2007, am fost promovat ca Departmental Manager pentru producţia rezervoarelor încastrate şi am fost responsabil pentru întregul proces de producţie şi peste 200 angajaţi. Din ianuarie 2010 sunt Departmental Manager în Centrul de Ordine, o responsabilitate cu mai multe valenţe, care are o foarte largă interfaţă cu alte arii precum Vânzările şi Logistica. În această poziţie am posibilitatea de a îmi testa mai riguros experienţa de management şi de a mă dezvolta.