"În fiecare zi înfrunt noi provocări şi sarcini ce trebuie rezolvate."

Domen Gornik, Tehnician ansamblare & candidat inginer mecanic calificat

Geberit - Sanitarna tehnika d.o.o., Ruse, Slovenia

Dupa încheierea pregătirii ca maşinist-frezare în 1990, am început să lucrez în cadrul companiei Gorenje Metalplast care nu după multă vreme a fost preluată de către Geberit.

La sfârşitul anilor 90 am început un curs de pregătire pentru a deveni tehnician mecanic în timp ce lucram la Geberit. În 2006 am avut probleme grave de sănătate şi am rămas parţial handicapat de atunci. Întrucât nu exista o poziţie adecvată pentru mine atunci la Geberit, am fost în măsură să îmi extind educaţia şi să obţin diploma de inginer calificat cu sprijinul financiar al statului. Geberit s-a angajat să îmi ofere o poziţie după completarea studiilor, iar între timp mi-a oferit un stagiu intern. La ivirea unei poziţii adecvate libere Geberit şi-a îndeplinit angajamentul asumat şi mi-a oferit un contract de muncă. Îmi voi finaliza studiile până la sfârşitul lui 2011.

În prezent lucrez ca tehnician de ansamblare cu normă întreagă. Această poziţie este foarte compatibilă cu situaţia mea medicală curentă. Sunt foarte fericit că Geberit mi-a garantat acest loc de muncă.