"Este important pentru mine să îmi asum răspunderea pentru sustenabilitate la Geberit."

Evan Xu, EHS Manager (Mediu, Sănătate şi Siguranţă)

Geberit Plumbing Technology Shanghai Co. Ltd., China

După studiile ca inginer de mediu, prima dată am stabilit sitemul EHS (Mediu, Sănătate şi Siguranţă) pentru siguranţa ocupaţională şi protecţia mediului la o companie din Shanghai din poziţia mea de consultant de management.

Ştiam deja de multă vreme despre Geberit datorită istoriei de tradiţie a companiei, mărcii sale cunoscute şi solidei culturi corporatiste. Am început ca Manager de EHS în 2008. Datorită fermităţii Geberit în privinţa angajamentului faţă de sustenabilitate ne asigurăm că sistemul EHS funcţionează şi este conform cu solicitările privind siguranţa ocupaţională şi protecţia mediului.

Aria mea de responsabilitate include întreţinerea şi îmbunătăţirea sistemului EHS, Auditului Intern, instruirea noilor angajaţi în EHS şi prevenirea incendiilor. Înainte de dezvoltarea noilor produse, organizez în mod regulat seminarii de Design Ecologic împreună cu colegii implicaţi şi comunic cu reprezentanţii agenţiilor guvernamentale în privinţa perfecţionărilor ce se pot aduce în siguranţa ocupaţională şi protecţia mediului. Ceea ce îmi place cel mai mult la munca mea este că pot contribui la practicile Geberit pentru producţia sustenabilă şi pot fi un model.