"Văd rezultate concrete în producție."

Manya DeBoer, Manufacturing Manager

Compania Chicago Faucet Company, Michigan City, Indiana, SUA

Mi-am început cariera în California ca operator de asamblare şi mi-am continuat cariera cu funcţii în producţie, control şi achiziţii înainte de a deveni Director de Operaţiuni.

În 2009 am fost angajată de către Chicago Faucets pentru introducerea unor proceduri mai eficiente şi stabilirea unei echipe de management de producţie. În poziţia curentă de Director de Operaţiuni ziua mea de lucru gravitează în jurul citirii rapoartelor, asigurarea că producţia funcţionează eficient şi corespunde cu ghidurile de calitate. Restul timpului este petrecut în proiecte în cadrul cărora accentul cade în special pe optimizarea productivităţii fluxurilor de lucru şi introducerea proceselor de producţie flexibile. Este o responsabilitate importantă pentru succesele viitoare ale companiei noastre.

La Geberit îmi pot structura ziua de lucru într-o multitudine de feluri: instruiesc, educ şi îmi focalizez atenţia asupra dezvoltării ulterioare a angajaţilor şi proceselor. De aceea apreciez atât de mult munca pe care o fac aici.