"Dezvolt iniţiative de creştere organică şi le implementez în cadrul pieţelor internaţionale în creştere."

Marc Zimmermann, Business Development Manager

Geberit International Sales AG, Rapperswil-Jona, Switzerland

Înainte de a veni la Geberit în 2001, am lucrat pentru mai mulţi ani ca operator tablă şi instalator, iar apoi am studiat pentru a deveni inginer de instalaţii sanitare.

M-am alăturat apoi Geberit şi am ocupat diferite poziţii în Jona, China şi Africa de Sud. În prezent sunt Business Development Manager şi responsabil de Proiectul OGI Project (OGI = iniţiative de creştere organică) în Rusia. Întrebarea este aici în principal cum putem poziţiona cu succes Geberit pe această piaţă în creştere cu produsele potrivite şi apoi să ne extindem mai mult. Împreună cu Directorul General local, sunt responsabil de implementarea în piaţa rusă şi călătoresc regulat către St. Petersburg şi Moscova. În plus, sprijin sucursala noastră din Africa de Sud cu proiecte strategice.

Ceea ce este cu adevărat uimitor în munca mea este că trebuie să înfrunt consideraţii culturale ce depăşesc cu mult cunoaşterea pieţei şi profesionalismul. Pentru a îi putea sprijini cu succes pe angajaţii locali, este important să înţelegi diferitele culturi şi mentalităţi. Sunt multe motive pentru care îmi place să lucrez la Geberit. Mai presus de toate, m-au atras întotdeauana aspectele internaţionale. În cei zece ani de când lucrez pentru companie, am putut participa la / conduce proiecte în 30 de ţări. La sediu lucrez îndeaproape cu oamenii din toate departamentele interne în cadrul proiectelor de implementare, de la Marketing şi Managementul Proiectelor, până la Dezvoltarea Produselor şi Vânzări. Asta este ceea ce face ca munca mea să fie atât de interesantă şi multi-faţetată.