Conditii legale

Geberit va multumeste pentru vizita dvs. si interesul dvs. in produsle Geberit. Va rugam sa cititi conditiile legale prezentate in continuare.

Confidentialitatea datelor

Securitatea datelor personale este foarte importanta pentru Geberit. Tratam datele pe care ni le incredintati cu cea mai mare grija, in stricta confidentialitate si in complianta cu reglementarile legale. Politica noastra de confidentialitate a datelor este conceputa pentru a va oferi informatii transparente asupra tipului de date pe care le colectam, procesam si stocam si in ce scop.

Drepturi de autor

© Copyright Geberit. Toate drepturile rezervate. Orice texte, imagini, grafice, fisiere audio si video sau alte obiecte, precum si aranjamentul acestora in cadrul website-ului fac obiectul drepturilor de autor si normelor legale in vigoare.

Continutul acestui website nu poate fi copiat pentru uz comercial, distribuit , modificat sau accesat de terte parti fara consimtamantul prealabil al Geberit. Anumite imagini incluse in website fac obiectul drepturilor de autor ale unor terte parti.

Marci inregistrate

Cu exceptia situatiilor distinct indicate, toate marcile din cadrul website-ului sunt marci inregistrate Geberit. Drepturile legale se aplica in special marcilor, logo-urilor si emblemelor.

Licente

Geberit doreste sa va prezinte un website inovativ si informativ. Proprietatea intelectuala continuta este protejata, inclusiv patente, marci si drepturi de autor. Nu se acorda licente prin intermediul website-ului pentru utilizarea proprietatii intelectuale Geberit sau tertilor fara stipulare expresa in sens contrar.

Limitarea raspunderii

Geberit genereaza si actualizeaza continut in cadrul website-ului cu cea mai mare atentie. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratetea, totalitatea si actualitatea continutului.Orice raspundere pentru daune directe si indirecte aparute ca urmare a utilizarii website-ului va fi limitata in masura permisa de lege.

Aceasta limitare a raspunderii nu se aplica in cazul evenimentelor mortale sau care pericliteaza grav sanatatea cauzate ca urmare a unei neglijente crase sau intentionate de catre Geberit in exercitarea obligatiilor.

Geberit nu isi asuma nicio responsabilitate pentru functionalitatea tehnica (in special absenta virusilor) si de continut ale tertelor parti mentionate sau care ale caror linkuri sunt inserate in website.