Proiect social Ecuador

Echipă

Sonny Brändli, Tehnician (Ucenic)

Cred că vom reuşi cu siguranţă să îi ajutăm pe oamenii de acolo prin eforturile noastre susţinute (instalarea tehnologiilor sanitare) în privinţa igienei, etc.

Patrick Kuster, Tehnician (Ucenic)

Iau parte la acest proiect pentru că îmi place să lucrez în echipă. În plus, este o bună oportunitate de a cunoaşte ţara şi oamenii şi de a strânge experienţe de viaţă. Acestea, şi ajutarea oamenilor ale căror vieţi sunt mai grele decât ale noastre.

Philippe Lacher, Designer (Ucenic)

Mi-ar plăcea să cunosc noi standarde de viaţă şi culturi, să am noi experienţe cu oameni străini de pe un continent diferit, I would like to get to know new living standards and cultures, şi, în final, să mă întorc acasă cu amintiri pozitive.

Christoph Führlinger, Tehnician plastic (Ucenic)

Sunt nerăbdător să învăţ despre ţară şi despre cultura Ecuadorului, precum şi despre oamenii de acolo. Sper să îi ajutăm cât de mult posibil.

Gabriele Schwarz, Tehnician plastic (Ucenic)

Mi-ar plăcea să mă folosesc de această ocazie pentru a câştiga experienţă în Ecuador şi a îmbunătăţi standardele de viaţă ale elevilor de acolo.

Heiko Heumesser, Mecanic (Ucenic)

Motivarea mea pentru acest proiect este mare, ţinând cont de faptul că este o ocazie unică să poţi împărţi o asemenea experinţă.

Stefanie Hauck, Management industrial (Ucenic)

Aspectul social este de primă importanţă pentru mine. Îmi doresc să ajut oamenii care au o viaţă mai grea decât mine, să cunosc oamenii şi ţara, să fiu deschisă la noi impresii şi provocări, să îmi îmbunătăţesc cunoştinţele de spaniolă şi în acelaşi timp să învăţ să apreciez mai mult standardele proprii de viaţă.

Raphael Jud, Tehnician (Ucenic)

Mi-ar plăcea să pot ajuta la îmbunătăţirea condiţiilor de trai oamenilor din întreaga lume care au nevoie. Şi de aceea sunt pregătit să văd aceste condiţii de viaţă cu ochii mei şi să mă implic activ în imbunătăţirea lor.

Rafael Anner, Trainer

Aştept cu nerăbdare să cunosc o cultură straină şi o ţară necunoscută. Ştiind că fac ceva bun şi fiind capabil să ajut oameni ale căror probleme sunt diferite de ale noastre. O motivaţie suplimentară este să pot participa la acest tip de proiect de ajutor ca reprezentant al Geberit. Mi-ar plăcea să mă reacomodez cu modestia şi flexibilitatea.

Heinz Waldvogel, Inginer de vânzări internaţionale

Sunt mândru de transformarea unui set de specificaţii într-un proiect de construcţie şi în final de construirea a două structuri de WC. Este o provocare să comanzi toate materialele şi sculele necesare astfel încât totul să fie disponibil în final. Sunt fericit că ucenicii noştri au avut această oportunitate de a derula o instalare cu produse Geberit.