Proiect social India

Echipă

Christoph Zimmerer, Mecanic industrial (Ucenic)

Aceasta este o oportunitate de a îi ajuta pe oamenii care trăiesc în sărăcie într-un mod real şi direct şi în acelaşi timp de a cunoaşte o lume nouă. Sunt obişnuit cu multă muncă calificată deoarece acasă desfăşurăm şi o afacere în agricultură.

Michael Brodmann, Specialist mecatronic (Ucenic)

Ceea ce mă motiveză mult este experienţa din călătoriile mele anterioare în străinătate şi faptul că multe ţări au disperată nevoie de ajutor. Am atitudinea potrivită, abilităţi tehnice bune şi sunt deschis şi respectuos faţă de alţi oameni şi culturi străine.

Georg Lubinger, Tehnician plastic (Ucenic)

Mă aştept la două săptămâni dificile, dar distractive. Sper să intru în contact cu localnicii şi cu o cultură necunoscută.

Robin Mazanek, Inginer mecanic (Ucenic)

Vreau să învăţ mai mult cu acest proiect, să cunosc o altă cultură şi să îi ajut pe oamenii de acolo. Aştept cu nerăbdare cele două săptămâni interesante, dar probabil dificile în timpul cărora să ajut alţi oameni.

Jonathan Kägi, Tehnolog plastic (Ucenic)

Vara trecută am participat la un proiect social în Mongolia. Acesta mi-a oferit ocazia să îmi fac o idee despre ce să aştept în India şi nu va fi prima dată când aş fi confruntat cu sărăcia. Aştept cu nerăbdare să cunosc această ţară, să învăţ mai mult şi să am noi experienţe în relaţionarea cu oamenii.

Stefan Wälti,Tehnician (Ucenic)

Spre deosebire de o donaţie în bani, acest tip de ajutor permite vizualizarea rezultatului final şi poţi fi sigur că oamenii de acolo primesc cu adevărat ceva. Îmi place să învăţ lucruri noi şi să mă implic în cauze bune.

Norbert Peuckmann, Consultant vânzări

Mă bucură şi sunt mândru să pot colabora la un asemenea proiect interesant şi de sprijin social. Sunt convins că după călătoria noastră vom avea ocazia să privim lucrurile diferit şi vom folosi alte criterii pentru evaluarea lucrurilor.

Heinz Waldvogel, Inginer vânzări internaţionale

Sunt fericit că ucenicii noştri au şansa de a realiza o instalare a produselor Geberit. Instalaţiile sanitare vor îmbunătăţi cu siguranţă condiţiile de igienă în şcoală şi în special la spital. Sunt bucuros să mă întorc într-un mediu familiar intrucât am lucrat local de-a lungul a mai mulţi ani.

Otto Griesshaber, Director Instruire Tehnică

Să ajuţi oamenii săraci este ceva de care sunt interesat personal, îndeosebi din prisma competenţei Geberit în ceea ce priveşte tehnologiile sanitare şi de apă. Sunt bucuros mai ales că ucenicii Geberit vor avea oportunitatea de a îşi lărgi orizonturile personale şi profesionale. Sunt sigur că aceşti tineri se vor întoarce acasă cu o experienţă din care toată lumea va avea de câştigat toată viaţa.