Proiect social Romania

Echipa

Stephanie Hinz, Funcţionar industrial (Ucenic)

Accesul la instalaţii sanitare este ceva de la sine de înţeles pentru noi. Oferirea către oamenii din România a aceleiaşi şanse şi, mai important decât orice, petrecerea timpului alături de ei - acestea sunt principalele mele motivaţii de participare la acest proiect.

Tobias Küng, Politehnician (Ucenic)

Cred că îngrijirea medicală ar trebui sa fie accesibilă pentru toată lumea. În special vreau să pot ajuta copii bolnavi şi să îi pot sprijini în orice mod posibil în greutăţile lor.

Jan Mayer, Functionar logistica (Ucenic)

Cred că este important că o companie ca Geberit doreşte să aducă o contribuţie sustenabilă la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Îmi doresc sa fac parte din acest proces şi să mă adaptez natural la situaţiile cu care voi fi confruntat în România.

Peter Reichle, Mecanic ustensile (Ucenic)

În plus faţă de instalaţiile sanitare, contactul cu oamenii suferinzi este un punct central al acestui proiect. Cred că este important ca aceşti oameni să aibă cu cine să vorbească.

Brian Rinno, Mecanic industrial (Ucenic)

Îmi doresc să fiu implicat în proiecte sociale şi să câştig experienţe noi de viaţă. Văd acest proiect social ca pe o oportunitate personală unică de a câştiga experienţă cu oamenii bolnavi, învăţând în acelaşi timp să instalez produse Geberit.

Jan Taddey, Mecanic industrial (Ucenic)

Vreau să realţionez cu oameni şi să le cunosc cultura mai bine. Sunt convins că voi aprecia chiar mai mult standardele mele de viaţă din Germania după aceste două săptămâni.

Irène Thalmann, Funcţionar Comercial (Ucenic)

Aştept cu nerăbdare să petrec timp cu oameni suferinzi, să vorbesc cu ei şi să mă joc cu copii - oferindu-le astfel speranţă.

Felix Karauschek, Tehnician plastic (Ucenic)

Cred că este important şi are sens ca Geberit să se dedice proiectelor sociale. Personal, mi-ar plăcea să mă întorc acasă după două săptămâni cu sentimentul că am reuşit să schimb ceva.

Norbert Peuckmann, Consultant vânzări

Ideea desfăşurării acestor proiecte cu ajutorul ucenicilor este fascinantă. Fiind deja implicat în India şi Serbia, sentimentul este chiar mai intens în acest caz datorită cooperării cu Tinerii Exploratori ai lui Mike Horn. O privire asupra altor standarde de viaţă te poate ajuta să apreciezi mai bine propria situaţie. Această experienţă în cadrul grupului este o motivaţie puternică.