Proiect social Serbia

Echipa

Anna Baluch, Manager industrial (Ucenic)

Pentru noi, o sursă de apă nu este nimic special. Dar în Serbia, nu este de la sine de înţeles. Îmi doresc să îmi formez cât de multe păreri posibil şi să îmi întăresc personalitatea în termeni de simţ al responsabilităţii, comunicare cu alţi oameni, independenţă şi maturitate.

Sarah Berner, Maşinist (Ucenic)

Aştept cu nerăbdare să călătoresc într-o ţară pe care nu o cunosc şi să lucrez acolo. Provocarea personală este în pincipal că nu ştiu la ce să mă aştept.

Stefan Franz, Maşinist (Ucenic)

Nu ai des ocazia de a călători într-o altă ţară, de a lucra acolo şi a aduna experienţă practică. Cred că este grozav să poţi ajuta alţi oameni.

Daniel Hänsel, Specialist mecatronic (Ucenic)

Doresc să particip la acest proiect pentru a ajuta la crearea unui standard de viaţă pe care noi îl avem în Germania pentru alţi oameni. Cred că este un drept al omului să trăieşti în bune condiţii de igienă.

Fabian Höller, Mecanic industrial (Ucenic)

Sunt fascinat de ideea de a face schimbări într-o ţară straină pentru a ajuta alţi oameni şi a le îmbunătăţi calitatea vieţii. Mai multe proiecte de acest gen ar trebui să se realizeze la nivelul şcolilor pentru ca acei copii care se confruntă la o etapă timpurie a vieţii cu dificultăţi de acces la alimentarea cu apă curată şi bună igienă să beneficieze de acest lucru.

Tobias Kosche, Specialist mecatronică (Ucenic)

Îmi place ideea de a îi putea ajuta pe oamenii mai puţin privilegiaţi şi văd acest lucru ca pe o sarcină semnificativă. Cred ca bunele condiţii de igienă sunt importante. În special în cadrul şcolilor unde unităţile sanitare sunt utilizate de către mai multe persoane.

Kevin Okroj, Mecanic industrial (Ucenic)

Am urmărit în mass media imaginile şi efectele cutremurului în Kraljevo. Părerea mea este că sprijinul la faţa locului este chiar mai util decât donarea banilor. În special atunci când ai ocazia să faci parte dintr-un proiect social ca acesta.

Sebastian Weiss, Manager Industrial (Ucenic)

Aceasta este o ocazie unică de a aduna experienţe pe care nu le voi pierde niciodată şi care ar putea ajuta pe oricine să aprecieze mai bine propriile standarde de viaţă. Aştept cu nerăbdare să întâlnesc şi să lucrez cu alţi ucenici Geberit.

Melanie Wendsche, Manager industrial (Ucenic)

Îmi place să îi ajut pe oamenii care nu au aceleaşi posibilităţi ca şi mine. Când eram elev am participat la un proiect similar la o şcoală din Ungaria. Cred că această experienţă în Serbia va fi valoroasă pentru mine.

Frank Knieps, Instructor de management al personalului

De la început am urmărit activităţile umanitare ale Geberit. Cred că ideea de a realiza asemenea proiecte cu ucenici este chiar grozavă! Aprecierea propriului standard de viaţă şi comunicarea acestuia către ucenicii noştri este deosebit de important pentru mine.

Norbert Peuckmann, consultant vânzări

În timpul vizitei mele de organizare din Serbia am primit o mulţime de impresii pozitive şi aştept cu nerăbdare să derulez proiectul. Faptul că putem realiza acest proiect cu nouă ucenici Geberit, instalatori locali şi colegii noştri din Serbia va fi cu siguranţă o plăcută experienţă profesională şi personală pentru toată lumea implicată.