Proiect social Africa de Sud (2012)

Echipa

Alina Hiesdorf, Manager industrial (Ucenic)

Sunt bucuroasă să fac parte din proiect deoarce voi avea posibilitatea de a acumula experinţe valoroase într-o ţară complet străină pentru mine. Unităţile sanitare bune sunt pentru noi de la sine de înţeles, dar din păcate nu şi pentru copii de la şcoala din Africa de Sud – de aceea ne şi dorim să îi ajutăm.

Stephen Stoll, Mecanic industrial - studii în curs

Ce ce era important pentru mine când m-am înscris în acest proiect: sprijinul social, experienţa personală şi să cunosc Geberit. Aştept cu nerăbdare să îi pot ajuta pe copii din Africa de Sud, să cunosc mai bine alţi ucenici şi produsele Geberit şi de asemenea să mă maturizez personal în timpul proiectului.

Patrick Grünbeck, Tehnician plastic (Ucenic)

În plus faţă de ocazia de a călători în Africa, cred că este un lucru bun să cunoşti alte culturi şi alţi oameni, în special pentru tineri. O altă motivaţie importantă pentru mine este să îi pot ajuta direct pe oamenii care au condiţii inferioare faţă de mine.

Ruben Schwabe, Mecanic industrial (Ucenic)

Sunt bucuros că pot participa la acest proiect de sprijin şi că am posibilitatea de a ajuta oameni care sunt oboşnuiţi cu standarde de instalaţii sanitare diferite de ale noastre. În plus, sper că voi avea posibilitatea de a îmi adânci cunoştinţele si deschide noi orizonturi.

Simon Honegger, Tehnician (Ucenic)

Mă bucur să pot participa la acest proiect de sprijin social şi am oportunitatea de a ajuta oameni cu standarde sanitare diferite de le noastre. Mai mult, sper că eu personal voi putea să îmi extind cunoştinţele şi îmi voi deschide noi perspective. Mă voi bucura să deprind aceste sarcini.

Stefanie Giger, Designer (Ucenic)

Mi-ar face plăcere să particip la acest proiect deoarece îmi doresc să pot ajuta la îmbunătăţirea nivelului de viaţă al elevilor. Este deosebit de important pentru mine ca buna igienă să predomine în clădirile publice. În plus, copiilor care merg la şcoală ar trebui să le placă acest lucru şi să se simtă confortabil pentru a învăţa cu plăcere.

Thomas Schmid, Mecanic industrial - studii în curs

Sunt bucuros că îmi pot aduce contribuţia la un proiect de sprijin social într-o cultură care este necunoscută pentru mine. Ca ucenici putem derula un proiect care nu doar că ajută elevii de acolo, dar ne şi permite să acumulăm experienţă.

Ramona Haeberle, Manager industrial (Apprentice)

Sunt foarte mândră că mă pot implica în acest proiect de sprijin social şi cred că un bun motto pentru aceasta ar fi "Învăţând prin ajutorare". Mi-aş dori să ajut alţi oameni să trăiască pe cât de independent posibil şi astfel să descopere noi perspective pentru ei înşişi.

Frank Knieps, Instructor managementul personalului

Privesc ca principală sarcină a mea să îi pot face pe ucenici conştienţi de standardele lor curente de viaţă – şi unde ar putea fi acest lucru mai efcient decât într-o ţară în care resursele vitale sunt de multe ori limitate şi unde situaţia este cu mult departe de orice realitate cunoscută care pentru noi este deja de la sine înţeleasă. Am un sentiment cu adevărat puternic de recunoştinţă să am o asemenea şansă de a ajuta oamenii şi o privesc ca pe o oportunitate de dezvoltare personală.

Michael Fischer, Inginer vânzări internaţionale

Proiectele de sprijin social ale Geberit permit acţiunilor să spună mai mult decât cuvintele. Cu acest proiect Geberit oferă sprijin orientat către nivelul de dezvoltare al populaţiei şi este adecvat nevoilor de bază ale copiilor din zonă. Sunt mândru să pot face parte din acest proiect şi să pot contribui la această realizare extraordinară.