Produse sustenabile pentru construcţii sustenabile

Produsele remarcabile combină fiabilitatea, designul şi sustenabilitatea. În acest fel Geberit stabileşte permanent noi standarde prin intermediul designului său ecologic. Această abordare minimizează consumul de apă şi energie şi implicit impactul asupra mediului pe întreaga durată de viaţă a produsului - constituind astfel fundaţia construcţiilor sustenabile.

Citeşte mai mult

Responsabilitate globală

Sustenabilitatea porneşte din modul cum gândim - iar în acelaşi timp este o promisiune faţă de societate. Geberit adoptă o atitudine atotcuprinzătoare a acestei responsabilităţi, prin intermediul condiţiilor atractive de lucru, alături de oportunităţile de dezvoltare multiple şi internaţionale oferite angajaţilor săi. Dar şi prin proiecte de dezvoltare şi angajament global, luptând pentru drepturile oamenilor de a avea acces la apă potabilă curată.

Citeşte mai mult

Management ecologic prudent

Atitudinea prietenoasă faţă de mediul înconjurător, eficienţa utilizării resurselor şi gândirea inovatoare sunt principiile de bază ale producţiei sustenabile. În acest scop Geberit a rafinat în permanenţă metodele de producţie şi a fost ferm în reducerea impactului asupra mediului prin managementul ecologic prudent, o strategie ambiţioasă a emisiilor de CO2 şi obiective stricte.

Citeşte mai mult

Cele mai înalte standarde în toate domeniile

Operaţiunile sustenabile necesită cele mai ridicate standarde de protecţie etică şi a mediului. Tocmai din acest motiv Geberit solicită furnizorilor să adere la un Cod de Conduită cuprinzător, bazat pe aceleaşi standarde pe care şi Geberit le aplică: protecţia mediului, condiţii de lucru responsabile şi practici de afaceri corecte.

Citeşte mai mult