Calitate asigurată pentru cea mai valoroasă resursă

Igiena Geberit dpentru apă potabilă

Soluţii şi produse pentru igiena impecabilă a apei potabile

Apa potabilă este una dintre cele mai valoroase resurse. Sistemele de alimentare, produsele şi programele de calcul Geberit asigură păstrarea unei calităţi constante de la punctul de colectare până la fiecare locaţie de utilizare. Instalatorii şi inginerii pot fi încrezători că au făcut alegerea potrivită şi respectă toate standardele şi normele.


Perioadele lungi de stagnare a apei potabile în cadrul instalaţiei pot duce la contaminarea cu bacterii periculoase. Pompa de igienă Geberit împrospătează regulat apa potabilă din instalaţie, reducând timpul de stagnare. Intervalele de spălare şi cantităţile sunt controlate electronic pe baza unor parametri ajustabili şi pot fi încorporate în sistemul de management al servicilor clădirii.


De zeci de ani, oţelul inoxidabil Geberit Mapress şi-a dovedit valoarea în instalaţiile de apă potabilă din domenii sensibile precum cel medical sau alimentar. Instalaţiile sanitare durabile şi fiabile sunt realizate cu ajutorul ţevilor şi fitingurilor din oţel inoxidabil utilizând tehnologia de presare economică. Până la instalarea la faţa locului, toate produsele Geberit Mapress utilizate în cadrul sistemelor de apă potabilă sunt securizate cu capace împotriva impurităţilor.


Specialiştii Geberit vă pot sprijini în proiectarea şi instalarea instalaţiilor de apă potabilă conforme standardelor, igienice şi corect dimensionate. În acest fel se pot evita problemele sanitare în cursul operării chiar de la faza de planificare.