Fiabilitate funcţională şi igienă pentru pisoare

Mecanisme de spălare pentru pisoare

Comode şi igienice
Acţionările Geberit pentru spălarea pisoarelor vă oferă comoditate şi siguranţă în exploatare, îndeplinind în acelaşi timp cerinţe de igienă extrem de înalte. Puteţi alege între acţionări pneumatice manuale şi acţionări cu infraroşu, acestea din urmă alimentate cu baterii sau de la reţeaua electrică. Acţionările cu infraroşu minimizează riscul răspândirii germenilor şi sunt extrem de uşor de curăţat, acestea netrebuind să fie atinse cu mâna pentru a se declanşa. Detecţia sigură de proximitate prin utilizarea unui senzor în infraroşu asigură sesizarea utilizatorilor indiferent de îmbrăcăminte sau lumină, iar dumneavoastră puteţi să vă planificaţi baia în mod flexibil şi economisind de spaţiu.

Întotdeauna curat şi sigur în utilizare
Graţie funcţiei de ajustare personalizabilă a intervalului între declanşări şi a duratei spălării, pisoarul rămâne întotdeauna curat, iar igiena apei în ţeava de alimentare este garantată. Umplerea ajustabilă a sifonului previne apariţia mirosurilor neplăcute. Puteţi să faceţi chiar dumneavoastră ajustările folosind meniurile simple de navigare ale telecomenzii de service Geberit Service Handy.

Pregătit pentru tehnologia de economisire a apei cu 1 litru volum de spălare
Sifonul special Geberit face posibilă limitarea volumului de apă pentru spălarea pisoarului la doar un litru. Prin acest volum minim de spălare aveţi grijă atât de facturile dumneavoastră de apă, cât şi de valoroasa resursă pe care o reprezintă apa potabilă.

Acţionările electronice, cât şi acţionările pneumatice manuale Geberit pentru pisoare au primit certificarea WELL a organizaţiei EUnited valves pentru, printre altele, consumul lor redus de apă.


Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul instalare şi execuţie