De ce să alegeţi Geberit AquaClean?

Argumente în favoarea Geberit AquaClean.

Geberit vă oferă instalaţii sanitare de înaltă calitate şi cuprinzătoare pentru proiectarea superioară a băii. La selecţionarea toaletelor de asemenea, aveţi încredere în numeroşii ani de experienţa şi forţă inovatoare: gama Geberit AquaClean întregeşte atât designul băii cât şi proiectele de construcţie cu WC-uri plăcute din punct de vedere estetic şi igienice ce oferă confort functional. Clienţii dumneavoastră vor fi încântaţi.

Toaletă modernă cu tehnologie rafinată
Geberit AquaClean este un WC ce se întoarce la sursa prospeţimii şi curăţeniei: apa. Un jet de apă reglabil individual curăţă cu grijă şi plăcut şezutul. Geberit AquaClean oferă astfel o alternative atrăgătoare la bideul clasic. Utilizarea este simplă, dar eficace.

Un plus de valoare pentru sănătate şi stare de bine
În funcţie de nivelul de confort dorit, principiul duşului este completat de funcţii suplimentare ca: braţ oscilant al jetului, duş pentru doamne pentru igiena intimă feminină, jet de masaj pulsatoriu, uscător cu aer cald, telecomandă sau funcţie de memorare.

Calitate în material şi confort
Geberit AquaClean împleteşte designul, confortul şi funcţionalitatea. Este disponibil în variantele colac WC sau instalaţie WC completă, în funcţie de dorinţă şi de situaţia locuinţei. La toate modelele sunt valabile aceleaşi standarde de calitate şi confort, diferenţele constând în echipare, de la simplu la lux.

Element de design, potrivit pentru orice baie
Cerinţe înalte îşi propune Geberit şi în privinţa esteticii. Variantele de colac WC sunt uşor de montat, potrivindu-se ca "turnate" pe modelele de vas WC uzuale. Iar eleganţa unei instalaţii complete de WC Geberit AquaClean, fie suspendată, fie pe pardoseală, desfată până şi ochiul designerului avizat.

Compatibilitate cu modele anterioare
Chiar si în cazul renovărilor ulterioare există soluţii atrăgătoare de compatibilitate cu modele anterioare a Geberit AquaClean în baia ta: cu designul panoului Geberit AquaClean conexiunea de apă existent poate fi de asemenea utilizată pentru funcţia de duş, alimentarea cu apă fiind ascunsă vederii în spatele panoului. Această soluţie ingenioasă de proiectare lasă structura de bază intactă.

Vizitaţi website-ul Geberit AquaClean pentru a afla toate funcţiile şi beneficiile Geberit AquaClean. Acolo puteţi găsi un showroom cu videoclipuri interavtive, un localizator de produse ce ghidează clienţii către produsele potrivite, un test de verificare a stării de bine şi mult mai multe.