Armonie pură

Module sanitare pentru WC Geberit Monolith

Tehnologie sanitară consacrată cu aspect modern
Elegantul modul sanitar Geberit Monolith pentru WC-uri, câştigător al mai multor premii internaţionale, este punctul de atracţie al oricărei băi. Prin poziţionarea sa ca o combinaţie între rezervoarele aparente şi cele încastrate, modulul sanitar oferă o soluţie modernă şi în acelaşi timp economică pentru baia de astăzi, fără a necesita o instalaţie încastrată.

Pentru clădiri noi sau renovări
O unitate de bază din sticlă şi aluminiu periat conţine întreaga tehnologie sanitară, incluzând sistemul de spălare cu două volume pentru economisirea apei. Instalarea acestuia se poate face rapid şi uşor, cu nivele reduse de praf, mizerie şi zgomot. Tocmai de aceea modulul sanitar este adecvat în cadrul proiectelor de modernizare sau renovare. Mulţumită posibilităţii de utilizare a conexiunilor existente, instalarea necesită în mod obişnuit doar câteva ore.

Alegerea liberă a vaselor ceramice de WC
Modulul sanitar Geberit Monolith este disponibil în două variante de înălţime: 101 cm, cât şi 114 cm – cel din urmă compatibil cu modulul Geberit Monolith pentru lavoar. Ambele variante de înălţime sunt disponibile pentru cele trei modele compatibile: fie pentru vasele de WC suspendate, fie pentru cele pe pardoseală sau pentru toaletele cu funcţie de bideu Geberit AquaClean.


Extinderea gamei de produs Geberit Monolith

Modulul sanitar Geberit Monolith Plus aduce funcţii suplimentare de confort gamei Geberit Monolith.

O soluţie inteligentă
Este incredibil cât de multă tehnologie inteligentă se află în spatele acestui exterior frumos! De la funcţia de pornire controlată prin senzori şi până la activarea spălării şi exhaustarea mirosului direct din vasul WC, prin apăsarea uşoară a butoanelor electronice, Geberit Monolith Plus impresionează prin tehnologia şi designul de ultimă oră.


Pentru toate simţurile
Geberit Monolith Plus este o binecuvântare pentru toate simţurile dumneavoastră: o bară subţire cu LED-uri asigură o iluminare discretă atunci când sistemul se activează, oferindu-vă posibilitatea de a vă orienta în camera de baie. În acelaşi timp, ventilatorul silenţios asigură o prospeţime plăcută a aerului..


Note de vârf pentru consum economic de apă
Modulul sanitar pentru WC Geberit Monolith a primit note de vârf în clasamentul Water Efficiency Label (WELL).

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă umbra

Înălţime constructivă:114 cm
Pentru WC-uri suspendate

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă neagră

Înălţime constructivă: 114 cm
Pentru Geberit AquaClean

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă albă

Înălţime constructivă: 101 cm
Pentru Geberit AquaClean

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă mentă

Înălţime constructivă: 101 cm
Pentru WC-uri pe pardoseală

WELL - Water Efficiency Label

Modulul sanitar pentru WC Geberit Monolith

Câştigător al celei mai înalte clasificări de eficienţă– the WELL Label Class A

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul instalare şi execuţie