Pot fi amplasate oriunde

Clapetele Geberit pentru spălarea de la distanţă a vasului WC

Acţionarea de la distanţă a spălării

Veţi întâlni clapetele pentru acţionarea de la distanţă a spălării doar în gama clapetelor de acţionare de la Geberit. Acestea pot fi amplasate oriunde într-o distanţă de până la doi metri faţă de rezervorul WC, lucru ce vă permite o flexibilitate maximă. Acţionările de la distanţă a spălării tip 01 şi tip 10 de la Geberit pot fi activate prin utilizarea unui mecanism pneumatic (fără electricitate). Acţionarea de la distanţă a spălării tip 70 are aceleaşi dimensiuni ca un smartphone şi este activată utilizând doar o presiune uşoară, prin intermediul tehnologiei de ridicare servo-hidraulică.


Acţionarea de la distanţă a spălării Geberit tip 01

Acţionarea de la distanţă a spălării Geberit tip 01

Diametrul este de doar 80 mm (capacul amplasat pe mobilier) sau de 94 mm (capacul încastrat în finisaj). Poate fi amplasat oriunde într-o distanţă de până la 2 m faţă de rezervor. Activarea se realizează pneumatic (nu se utilizează energie electrică), cu o atingere uşoară. Disponibil într-o varietate de culori şi finisaje. Un design simplu, rotund.

Acţionarea de la distanţă a spălării Geberit tip 10

Acţionarea de la distanţă a spălării Geberit tip 10

Diametrul este de doar 80 mm (capacul pentru amplasat pe mobilier) sau de 94 mm (capacul încastrat în finisaj). Poate fi amplasat oriunde într-o distanţă de până la 2 m faţă de rezervor. Activarea se realizează pneumatic (nu se utilizează energie electrică), cu o atingere uşoară. Disponibil într-o varietate de culori şi finisaje. Un design simplu, rotund.

Acţionarea de la distanţă a spălării Geberit tip 70

Acţionarea de la distanţă a spălării Geberit tip 70

Dimensiuni de doar 112 x 50 mm. Capacul poate fi amplasat oriunde într-o distanţă de până la 2 m faţă de rezervor. Activarea spălării cu două volume se realizează prin utilizarea tehnologiei de ridicare servo-hidraulică (nu se utilizează energie electrică), care are nevoie doar de o atingere foarte uşoară. Disponibilă în trei variante de sticlă elegantă: albă, neagră sau fumurie, cât şi în varianta din oţel inox cu aspect periat.

Mentenanţa este posibilă în orice moment
Gura de vizitare a rezervorului WC se acoperă cu un capac, disponibil într-o mare varietate de culori şi materiale. Capacele pot fi îndepărtate oricând, comod şi fără utilizarea de unelte. De asemenea, este disponibilă şi o versiune de capac ce poate fi placat cu faianţă, pentru un aspect foarte discret.

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul instalare şi execuţie