Aer proaspăt integrat

Geberit DuoFresh cu unitate de exhaustare a mirosurilor

Element Geberit cu DuoFresh, pentru WC suspendat. Pregătit pentru orice – indiferent de solicitări

Geberit DuoFresh este gata să răspundă tuturor solicitărilor clienţilor dvs. prezente sau viitoare, indiferent dacă acest lucru presupune introducerea unei unităţi pentru exhaustarea mirosurilor cu clapeta de acţionare Geberit Sigma40, instalarea unei toalete cu funcţii de bideu Geberit AquaClean sau încorporarea altor funcţionalităţi convenabile şi utile. Procesul de instalare bine gândit permite instalatorilor să îşi îndeplinească munca cu uşurinţă şi fără niciun risc de erori.


Componente familiare

Elementele de instalare Geberit GIS şi Geberit Duofix sunt disponibile cu ghidaje pentru unitatea de exhaustare a mirosurilor şi pentru alimentarea cu energie electrică. Proprietarii clădirilor se pot bucura de avantajele unităţii de extracţie a mirosurilor imediat, cu costuri minime. Sau, în doar câţiva paşi simpli, adaptarea modelelor anterioare se poate face oricând.

Captarea mirosurilor chiar de la sursă

Geberit DuoFresh captează mirosurile neplăcute direct din interiorul vasului ceramic de WC şi îl purifică trecându-l printr-un filtru de carbon activ aflat în spatele clapetei de acţionare. Sistemul operează independent de conducte sau sisteme de ventilaţie, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa consultării altor specialişti.


Geberit Sigma40 – unitate de exahustare a mirosurilor în spatele sticlei de înaltă calitate

Atrăgătoarea clapetă de acţionare Geberit Sigma40 este disponibilă cu variante de finisaj din sticlă sau plastic. Pentru a înlocui filtrul sau a adăuga pastile dezinfectante în compartimentul dedicat, este suficientă simpla manevrare a clapetei spre exterior pentru a avea acces rapid la inima mecanismului Geberit DuoFresh cu unitatea sa de exhaustare a mirosurilor, filtrul de carbon activ şi compartimentul pentru pastile dezinfectante.


Compartiment pentru pastile dezinfectante

Compartimentul Geberit pentru pastile dezinfectante este inclus în pachetul clapetei de acţionare Geberit Sigma40. Acesta vă permite inserarea uşoară şi sigură a practicelor pastile în rezervorul încastrat, pentru prospeţime sporită şi igienizare la fiecare spălare.


Premii

 

 

 


Premii

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul instalare şi execuţie