Pentru pretenţii înalte

Clapeta de acţionare cu infraroşu

Clapeta din sticlă cu fante de lumină

Clapeta de acţionare Geberit Sigma80 este concepută pentru ochii exigenţi: o placă de sticlă neagră sau metalizată, două fante de lumină şi nimic mai mult. Orice amprentă ar distrage atenţia de la jocul de culori şi reflexii. Din fericire însă, clapeta este operată prin senzor în infraroşu.


Tot ce trebuie este doar o trecere a mâinii

Clapeta Geberit Sigma80 este concepută pentru acţionarea cu două volume de spălare. În loc de două butoane de dimensiuni diferite, clapeta conţine două câmpuri luminoase de dimensiuni diferite. Tot ceea ce trebuie pentru declanşarea spălării este doar o trecere scurtă a mâinii fie prin faţa fantei luminoase mari, fie prin faţa celei mici. Servo-tehnologia integrată în rezervor are grijă de restul.

Conexiune necesară la reţeaua electrică

Noua clapetă de acţionare – ca de altfel toate celelalte modele ale seriei Geberit Sigma – este compatibilă cu orice rezervor îngropat Sigma. Trebuie totuşi să ţineţi seama de faptul ca Geberit Sigma80 trebuie conectată la reţeaua electrică. Deoarece clapeta de acţionare din sticlă nu are nici un buton de acţionare mecanică, sursa de curent este esenţială pentru funcţionare.

Setări individuale

Majoritatea funcţiilor clapetei de acţionare pot fi ajustate de către utilizatorul final. Cu doar câteva mişcări ale mâinii, acesta poate decide dacă cele două câmpuri luminate cu LEDuri trebuie să stea aprinse permanent, ori numai atunci când tehnologia pe senzori a clapetei detectează operarea WCului. Fantele luminoase pot fi setate pentru una din cele cinci culori diferite, permiţând utilizatorului adaptarea acestora la gustului său personal. Ce mai are în plus Sigma80, este posibilitatea de programare astfel încât spălarea să fie declanşată automat după fiecare utilizare a toaletei. Apoi clapeta oferă un mod de curăţare, în acest timp toate funcţiile sale fiind oprite temporar.

Setari şi parametri funcţionali suplimentari - cum ar fi de pildă activarea spălării automate dacă WCul nu este folosit o perioadă îndelungată – pot fi programate de către instalator folosind telecomanda de service Geberit Service Handy.


Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul instalare şi execuţie