Stil şi funcţionalitate

Modulul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith

Flexibilitate amplă în design
Modulul sanitar Geberit Monolith pentru lavoare este cu adevărat spectaculos atât în băile generoase, cât şi în spaţiile mici de baie. Acesta este realizat din materiale de înaltă calitate şi uşor de întreţinut precum aluminiul şi sticla şi conţine tehnologie sanitară consacrată. Interfeţele flexibile permit conectarea rapidă şi sigură la conductele existente. Şi bineînţeles că modulul sanitar poate fi combinat cu lavoare şi baterii montate pe perete sau pe lavoar disponibile la numeroşi producători.


Accesorii de înaltă calitate
Partea superioară a modulului sanitar cu înălţime de 114 cm oferă o binevenită poliţă de depozitare pentru articole necesare de uz zilnic. Sertarele opţionale disponibile, cu sistem de tragere în partea dreaptă, stângă sau în ambele părţi, oferă spaţiu de depozitare adiţional. Suporturi duble de prosoape asortate, în două variante de lungimi, sunt de asemenea disponibile ca accesorii.

Întreţinere facilă şi eleganţă
Sifonul Geberit pentru lavoar este ascuns vederii sub suprafaţa modului. Acest lucru permite accesul facil cu scaunul cu rotile. Sifonul rămâne uşor accesibil prin intermediul unei guri de vizitare pentru mentenanţă mascată elegant.

Placarea frontală a modulului sanitar este realizată din sticlă disponibilă în variante de culoare umbra, alb sau negru. Panourile laterale şi poliţa superioară sunt realizate din aluminiu periat.

Modul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith cu sticlă umbra

Pentru baterie de lavoar cu montaj în perete, mixer în partea dreaptă
Distanţa dintre braţul bateriei si mixer 10 cm

Modul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith cu sticlă neagră

Pentru baterie de lavoar cu montaj în perete, mixer în partea stângă
Sertar în partea stângă
Distanţa dintre braţul bateriei si mixer 8 cm

Modul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith cu sticlă albă

pentru baterii cu montaj pe lavoar
Sertar pe ambele părţi laterale

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul instalare şi execuţie