Îmbunătăţiri obiective

Designul bun este esenţa multelor consideraţii şi argumente de convingere. De aceea un produs bine conceput este esenţial pentru a convinge pe oricine. Modulele sanitare sunt un exemplu remarcabil în acest sens: cu forma lor unică de exprimare acestea comunică nu doar un grad mare de utilizare, ci şi cea mai avansată tehnologie.


Studii de design asupra "rezervorului viitorului"Designul, obiectiv privind, îmbunătăţeşte un produs. Profesioniştii sanitari ştiu de mult timp acest lucru din propria experienţă, deoarece produsele Geberit nu doar arată impecabil şi bine gândite, ci aşa şi sunt. De aceea, o privire aruncată tehnologiei sanitare Geberit din spatele peretelui băii crează o impresie ordonată şi stabilă. Nu există nici un fel de compromis în detrimentul calităţii, funcţionalităţii sau sustenabilităţii. Exact aşa cum ar trebui să fie tehnologia de înaltă clasă din industria sanitară.

Un design calitativ crează încredere. Aceste este motivul pentru care Geberit are pretenţii deosebit de riguroase pentru designul produselor ce asigură interfaţa dintre tehnologia sanitară şi utilizator: clapete ed acţionare, baterii, scurgeri de duş şi altep produse similar. Acsetea sunt deseori singurii indicatori vizibili ai prezenţei Geberit în baie. De aceea este important ca distincţia acestora să fie evidenţiată fără a fi epatantă.