Duşurile fără cădiţă redefinite

Rigolele Geberit pentru duşuri cu scurgere în perete

Evacuarea apei mutată în perete
Inovatoarele rigole Geberit pentru duşuri fără cădiţă cu scurgere în perete transferă evacuarea apei de la nivelul pardoselii către instalaţia în faţa peretelui. În consecinţă, acestea vă oferă o soluţie cu adevărat elegantă şi asigură instalarea simplă şi sigură, fără să fie nevoie de întreruperea turnării şapei de sub duş. Tot ca o consecinţă, este redus substanţial efortul necesar coordonării diferiţilor meseriaşi pentru proiectul dumneavoastră de casă nouă sau pentru modernizare.


Debite performante, de până la 0,8 l/s
Sifonul Geberit din interiorul rigolei pentru duş cu scurgere în perete este impresionant prin debitul său mare de evacuare, de până la 0,8 l/s. Elementele Geberit pentru duş au fost testate în diferite situaţii constructive şi de aceea oferă siguranţă extinsă în utilizare.

Curăţare simplă
Capacul rigolei poate fi uşor îndepărtat cu mâna. În spatele acestuia se află un filtru de păr, ce poate fi uşor demontat pentru curăţare.


Capace rigolă

Capace elegante
Aveţi posibilitatea de a alege din cinci variante de finisaj pentru capacele rigolei: crom lucios, oţel-inox periat, alb alpin sau personalizabil cu gresie în două variante - cu ramă de oţel-inox sau fără ramă.


Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului
referitor la subiectul instalare şi execuţie