Standard în tehnologia de spălare

Rezervoarele încastrate Geberit

Un clasic al instalaţiilor moderne de baie
Rezervoarele încastrate Geberit reprezintă un clasic al instalaţiilor moderne de baie şi au fost utilizate de milioane de ori în întreaga lume pentru mai mult de 50 de ani. Prin urmare, vă puteţi baza pe fiabilitatea lor proverbială. Realizăm o testare a etanşeităţii înainte de livrarea fiecărui rezervor. Şi pentru că garantăm disponibilitatea pieselor de schimb timp de 25 de ani, aveţi siguranţa că instalatorii vor păstra operaţională tehnologia pe termen lung. Cu tehnologiile de spălare cu două volume sau start/stop, precum şi cu volumele ajustabile de spălare, am predat mecanismelor de spălare lecţia economisirii de apă.

Pregătit pentru viitorul băii
Elementele de instalare pentru WC-uri includ un tub de ghidaj pentru racordul la alimentarea cu apă a dispozitivelor Geberit AquaClean. Cu acest tub, instalatorul poate monta oricând toaleta cu funcţie de bideu Geberit AquaClean, pe modele anterioare. O parte dintre elementele pentru WC sunt echipate suplimentar pentru unitatea Geberit DuoFresh, ce permite absorbirea şi eliminarea mirosurilor neplăcute direct din interiorul vasului ceramic.

Disponibile pentru toate sistemele de instalare Geberit
Rezervoarele încastrate Geberit sunt disponibile pentru toate sistemele noastre de instalare şi sunt compatibile cu multe dintre clapetele de acţionare Geberit. Sunteţi liber să alegeţi ce vas WC vă place, pentru că aproape toate modelele disponibile în comerţ pot fi montate.


Rezervorul încastrat de 12 cm Geberit Sigma (UP320)

Rezervorul încastrat de 12 cm Geberit Sigma (UP320) cu o înălţime constructivă de 112 cm este potrivit instalării rapide şi facile în pereţi de gips-carton sau de partiţionare, pe înălţime parţială sau completă a camerei. Este conceput pentru acţionare frontală.

Rezervorul încastrat Geberit Omega de 12 cm, înălţime 98 cm

Rezervorul încastrat Geberit Omega de 12 cm

Noul rezervor încastrat de 12 cm Geberit Omega beneficiază de înălţimi constructive de 82 cm şi 98 cm, prin aceasta oferind opţiuni suplimentare în designul camerei de baie. De exemplu, puteţi planifica construcţia unor pereţi de gips-carton pe înălţime parţială a camerei, fie în faţa pereţilor solizi, fie ca pereţi de partiţionare, având poliţe pentru articole cosmetice sau de toaletă, ba chiar puteţi instala vasul WC sub un acoperiş înclinat de mansardă ori sub un parapet de fereastră. Sunt potrivite acţionării frontale sau de sus. Noul rezervor permite instalarea unor modele de clapete de acţionare elegante, de mici dimensiuni.

Rezervorul încastrat de 8 cm Geberit Sigma (UP720)

Rezervorul încastrat de 8 cm Geberit Sigma (UP720) are un profil deosebit de plat şi se potriveşte instalării simple şi rapide în pereţi de înălţime parţială sau integrală a camerei, acolo unde se justifică pereţi de gips-carton extrem de subţiri, ca de exemplu în băile mici sau de serviciu. Este conceput pentru acţionare frontală.

WELL - Water Efficiency Label

Rezervorul încastrat Geberit Sigma de 12 cm (UP320), rezervorul încastrat Geberit Omega de 12 cm

Cea mai înaltă clasă de eficienţă a utilizăriii resurselor de apă – WELL Label Class A.

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului
referitor la subiectul instalare şi execuţie