De ce să alegeţi Geberit AquaClean?

Argumente în favoarea Geberit AquaClean.

Apa a avut dintotdeauna pentru noi oamenii o însemnătate centrală. Astfel, nici la igiena zilnică a corpului nu ne putem descurca fără acest element lichid. Pentru multe culturi este de la sine înţeleasă curăţarea cu apă după utilizarea toaletei, apa fiind cel mai curat şi mai placut mijloc în îngrijirea corpului. De fapt este de mirare faptul că ne mulţumim preponderent cu hârtia igienică.

Toaletă modernă cu tehnologie rafinată
Geberit AquaClean este un WC ce se întoarce la sursa prospeţimii şi curăţeniei: apa. Un jet de apă reglabil individual curăţă cu grijă şi plăcut şezutul. Utilizarea este simplă, dar eficace.

Un plus de valoare pentru sănătate şi stare de bine
În funcţie de nivelul de confort dorit, principiul duşului este completat de funcţii suplimentare ca: braţ oscilant al jetului, duş pentru doamne pentru igiena intimă feminină, jet de masaj pulsatoriu, uscător cu aer cald, telecomandă sau funcţie de memorare

Calitate în material şi confort
Geberit AquaClean împleteşte designul, confortul şi funcţionalitatea. Este disponibil în variantele colac WC sau instalaţie WC completă, în funcţie de dorinţă şi de situaţia locuinţei. La toate modelele sunt valabile aceleaşi standarde de calitate şi confort, diferenţele constând în echipare, de la simplu la lux.

Element de design, potrivit pentru orice baie
Cerinţe înalte îşi propune Geberit şi în privinţa esteticii. Variantele de colac WC sunt uşor de montat, potrivindu-se ca "turnate" pe modelele de vas WC uzuale. Iar eleganţa unei instalaţii complete de WC Geberit AquaClean, fie suspendată, fie pe pardoseală, desfată până şi ochiul designerului avizat.

Compatibilitatea cu modele anterioare
Chiar si în cazul renovărilor ulterioare există soluţii atrăgătoare de compatibilitate cu modele anterioare a Geberit AquaClean în baia ta: cu designul panoului Geberit AquaClean conexiunea de apă existent poate fi de asemenea utilizată pentru funcţia de duş, alimentarea cu apă fiind ascunsă vederii în spatele panoului. Această soluţie ingenioasă de proiectare lasă structura de bază intactă.

Aţi dori mai multe informaţii?
Vizitaţi website-ul Geberit AquaClean Vizitaţi website-ul Geberit AquaClean pentru a afla toate funcţiile şi beneficiile Geberit AquaClean. Acolo puteţi găsi un showroom cu videoclipuri interavtive, un localizator de produse ce ghidează clienţii către produsele potrivite, un test de verificare a stării de bine şi mult mai multe.


Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului