Totul într-un pachet

Pachetele de renovare cu rezervor încastrat Geberit

V-aţi gândit să vă renovaţi camera de baie, iar bugetul alocat acestei idei este redus? V-aţi dori un design modern şi în acelaşi timp perfect funcţional? Deşi la prima vedere amenajarea poate părea o adevărată provocare, soluţiile există.

Geberit a creat pentru dumneavoastră două variante avantajoase de pachete pentru renovare cu rezervor încastrat, care includ rezervorul pentru vasul WC, sistemul de prindere în perete special pentru gips-carton şi o clapetă de acţionare elegantă, cu două volume de spălare ce permit economia de apă.

Peretele de gips-carton care va integra rezervorul în camera de baie poate fi utilizat pentru crearea unor rafturi, ca spaţiu suplimentar excelent de depozitare. Extrem de fiabil şi uşor de montat, pachetul pentru renovări transformă în stil mare o baie mică.

Pur şi simplu avantajos!

Doriţi un vas WC cu susţinere pe pardoseală sau un vas WC suspendat? Pachetele pentru renovare Geberit oferă soluţii pentru ambele variante. Puteţi alege dintre pachetul Sigma, destinat vasului WC cu susţinere pe pardoseală sau pachetul Delta, destinat vasului WC suspendat. Totul la un preţ avantajos.

O soluţie pentru fiecare preferinţă

  Pachetul Sigma Pachetul Delta
Vas WC Pe pardoseală Suspendat
Tip rezervor UP720, 8 cm grosime UP182, 12 cm grosime
Sistem de fixare Special pentru pereţi de gips-carton În faţa zidăriei sau în pereţi de gips-carton
Clapetă de acţionare Sigma01, două volume de spălare Delta 21, două volume de spălare