Soluţii complete pentru toaletă

Sisteme Geberit pentru WC

Sisteme Geberit pentru WC: cand totul trebuie sa se potrivească perfect
Sistemele Geberit pentru WC oferă instalatorilor tot ceeace îşi doresc pentru o instalare sigură şi economică. De la rezervoare aparante şi încastrate la soluţii inteligente de acţionare a spălării, de la seturi de conversie pentru economia de apă până la premiatele module sanitare Monolith – toate tehnologiile de spălare oferă perfecţiunea pentru care Geberit este recunoscut, până in cel mai mic detaliu. Astăzi, Geberit AquaClean, WCul care vă spală cu apă, defineşte deja noi standarde de igienă şi îngrijire personală în baie.

Soluţii complete în cadrul cărora toate componentele funcţionează în perfectă armonie
În combinaţie cu clapetele de acţionare Geberit, disponibile în multiple variante de design şi finisaje atrăgătoare, soluţiile complete pentru WC Geberit sunt create pentru armonizarea perfectă a design-ului, funcţionalităţii şi eficienţei consumului.


Rezervoarele încastrate Geberit îşi dovedesc fiabilitatea de peste 40 de ani şi au fost instalate de milioane de ori în întreaga lume. Acestea stabilesc standarde când vine vorba de economia de apă potabilă. Rezervoarele aparente Geberit completează sistemele pentru WC. Cu seturile de conversie în vederea reducerii consumului de apă, Geberit garantează că până şi modelele mai vechi pot fi operate într-o manieră adecvată vremurilor contemporane în ceea ce priveşte economisirea resurselor.


Geberit AquaClean, WC-ul ce curăţă utilizatorul cu apă, oferă băilor şi spaţiilor sanitare o nouă perspectivă a curăţeniei


Mai multe informaţii despre Geberit AquaClean

Prin modulele sanitare Geberit Monolith pentru WC - câştigătoare a multiple premii de design, Geberit deschide o nouă eră în designul băii. Fie în construcţiile noi, fie în renovările de baie – modulele bine concepute pot fi instalate uşor şi rapid de către un singur instalator.


Mai multe informatii despre Geberit Monolith pentru WC

Clapetele de acţionare Geberit se constituie în finisajul perfect al instalaţiilor de baie invizibile, devenite astăzi parctic un standard al spaţiilor sanitare moderne. Clapetele de acţionare sunt disponibile în diferite variante atrăgătoare de design şi oferă soluţii armonioase pentru orice concept de baie.Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului