Redusă la maximum

Clapeta de acţionare Geberit Sigma10 redefinită

Un singur buton rotund de acţionare

Operare manuală sau prin infraroşu, start/stop sau spălare cu două volume, alimentare de la reţeaua de curent sau de la baterie – aproape că nu există limite pentru capabilităţile clapetei de acţionare cu design minimalist Geberit Sigma10.


Funcţie de spălare start/stop

Versiunea de bază a clapetei Geberit Sigma10 are funcţie de spălare start/stop şi un singur buton rotund de acţionare. De aceea, designul său este atractiv şi fără vârstă. Este disponibilă în finisajul uşor de curăţat - oţel inox, precum şi în şase variante diferite din material plastic.

Declanşare cu infraroşu a spălării pentru case private

Clapeta Geberit Sigma10 este de asemenea disponibilă în varianta cu sezor în infraroşu, designul fiind aproape identic cu cel al modelului de bază. Este echipată cu tehnologia de economisire a apei cu două volume de spălare şi poate fi alimentată de la reţeaua electrică sau de la două baterii de 1,5 V, după dorinţa utilizatorului. Finisajul din oţel inox, precum şi şase finisaje diferite din material plastic sunt disponibile şi pentru acest model.


Pentru acţionare prin infraroşu sau manual

Robusta clapetă Geberit Sigma10 pentru acţionare prin infraroşu sau manual este concepută în principal pentru spaţii publice şi semi-publice, dar se pretează şi caselor private pretenţioase. Greu de depăşit din punct de vedere al funcţionalităţii, clapeta fabricată exclusiv din oţel inox este echipată de asemenea cu tehnica spălării cu două volume şi poate fi alimentată de la reţeaua de curent sau de la două baterii de 1,5 V.


Geberit Sigma10 şi pentru acţionări de pisoare

Geberit oferă de asemenea clapete de acţionare pentru declanşarea spălării pisoarelor prin infraroşu sau manuală. Acestea au un design sincronizat cu cel al clapetelor Sigma10 pentru spălarea vasului WC.


Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului
referitor la subiectul instalare şi execuţie