Aer proaspăt integrat

Geberit DuoFresh cu unitate de exhaustare a mirosurilor

O explozie de prospeţime pentru baie

Faceţi ca mirosurile neplăcute din baie să devină doar o amintire. Unitatea de exhaustare a mirosurilor Geberit DuoFresh oferă acum o soluţie bazată pe recircularea aerului care, mai mult, poate fi integrată uşor şi rapid de către instalator.


Captarea mirosurilor chiar de la sursă

Geberit DuoFresh captează mirosurile neplăcute direct din interiorul vasului ceramic de WC şi îl purifică trecându-l printr-un filtru de carbon activ aflat în spatele clapetei de acţionare. Sistemul operează independent de conducte sau sisteme de ventilaţie; de fapt, acesta chiar reduce consumul de energie eliminând schimburile termice cauzate de deschiderea ferestrelor.


Asiguraţi-vă că folosiţi elementele potrivite la echiparea băii dvs.

Elementul de instalare Geberit pentru WC suspendat este dispus cu cabluri de ghidaj pentru aerisire şi conectare electrică. Pentru o sumă infimă în plus comparativ cu elementele de instalare standard, acesta vă permite să vă bucuraţi imediat de beneficiile unităţii de exhaustare a mirosurilor. Alternativ, acesta poate fi compatibil oricând cu modele anterioare prin simpla intervenţie a unui instalator.

Geberit Sigma40 – unitate de exahustare a mirosurilor în spatele sticlei de înaltă calitate

Atrăgătoarea clapetă de acţionare Geberit Sigma40 este disponibilă cu variante de finisaj din sticlă sau plastic. Pentru a înlocui filtrul sau a adăuga pastile dezinfectante in compartimentul dedicat, este suficientă simpla manevrare a clapetei spre exterior pentru a avea acces rapid la inima mecanismului Geberit DuoFresh.


Compartiment pentru pastile dezinfectante

Compartimentul Geberit pentru pastile dezinfectante este inclus în pachetul clapetei de acţionare Geberit Sigma40. Acesta vă permite inserarea uşoară şi sigură a practicelor pastile în rezervorul încastrat, pentru o prospeţime sporită şi igienizare la fiecare spălare.


 

 

 


Premii

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului
referitor la subiectul instalare şi execuţie