Eleganţă imponderabilă

Clapeta de acţionare Geberit Sigma50 redesenată

Atrăgătoare şi elegantă

Proporţiile armonioase, materialele de cea mai înaltă calitate şi execuţia de excepţie până în cel mai mic detaliu fac din noua clapetă Geberit Sigma50 o mică bijuterie ce ia în considerare cele mai înalte aştepări de design.


Accent pe sticlă

Designerul industrial Christoph Behling a reconstruit şi actualizat eleganta clapetă Geberit Sigma50. Deşi proporţiile exterioare şi mărimea butoanelor actualei clapete rămân neschimbate, sticla devine centrul atenţiei pentru noua clapetă, ce pare a fi astfel mai uşoară. Rama exterioară a fost omisă intenţionat, dând impresia că suprafaţa de sticlă pluteşte în imponderabilitate în faţa peretelui.

Prelucrarea perfectă a materialelor este evidentă în detalii. Muchiile ascuţite ale plăcii de sticlă securizată de cea mai înaltă calitate sunt de exemplu teşite cu grijă. Cele două butoane de acţionare ale mecansimului de spălare cu două volume au un contur uşor curbat, conferindu-i clapetei o sclipire suplimentară. Suprafaţa butoanelor fabricate din zinc turnat sub presiune, precum şi muchiile acestora finisate cu un grad mare de luciu stau marturie pentru execuţia de excepţie.

Înălţime constructivă minimă

Senzaţia de plutire a noii clapete Sigma50 este de asemenea accentuată de înălţimea sa constructivă redusă la numai 13,5 mm. Clapeta este disponibilă printre altele în finisajele alb alpin, negru jet, sticlă umbra şi crom periat.

Informaţii aprofundate:

referitor la subiectul proiectare şi conducerea şantierului
referitor la subiectul instalare şi execuţie