Duşul fără bariere, redefinit

Rigole de duş Geberit în perete

Elementul inovativ Geberit pentru duşuri fără bariere transferă evacuarea apei în spatele peretelui, facilitând instalarea duşurilor fără cădiţă evitând orice compromisuri.

Soluţii elegante de design pentru duşuri fără cădiţă

Instalaţia sanitară nu mai întrerupe izolarea fonică şi izolarea termică. Încălzirea prin pardoseală poate fi montată sub duş fără întreruperi. Construirea podelei este mai uşoară, nemafiind întreruptă de instalaţia de scurgere.

Uşor de instalat

Rigola de duş Geberit este disponibilă pentru Geberit Duofix, Geberit GIS, şi ca Geberit Uniflex pentru construcţii compacte. Mulţumită unei game largi de ajustări poate fi adaptată majorităţii tipurilor de pereţi şi podele standard. Interfeţele dintre diferitele schimburi sunt subtil definite şi rezolvate.

Capace pentru toate gusturile

Capacele de scurgere sunt disponibile ăn patru variente diferite de design: crom mlucios, oţel inox periat, alb alpin sau placabil cu faianţă la alegere. capacul poate fi îndepărtat manual. În spatele său se află un filtru pentru păr care permite curăţarea facilă.

Rată mare de evacuare, siguranţă testată

Sifonul Geberit cu înălţime normată de 50 mm este o opţiune convingătoare prin rata mare de evacuare de 0.85 l/s. Elementele Geberit pentru duşuri au fost testate în cadrul sistemelor complete şi în multiple situaţii de construcţie, oferind astfel siguranţă inclusiv în protecţia împotriva incendiilor sau izolare fonică.