Siguranţă cotidiană

Soluţiile Geberit pentru WC-uri fără bariere

Elementele Geberit Duofix pentru WC-uri suspendate: sigure şi fără bariere

Elementele Geberit Duofix pentru WC-uri suspendate sunt perfect aliniate nevoilor oamenilor cu mobilitate limitată. Elementele ajustabile pe înălţime permit pentru acces facil chiar şi cu cu ajutorul scaunelor cu rotile. De asmenea accesibil scaunelor cu rotile şi deosebit de sigur este elementul pentru WC-uri ceramice din perete cu până la 70 cm. Gama este încununată de elemente cu cleme integrate pentru mânere de sprijin, care pot fi rapid şi uşor adaptate modelelor anterioare şi instalate pentru siguranţa statică.

Totul curat cu o simplă apăsare de buton: mecanisme de acţionare pentru WC cu unde radio

Telecomenzile cu unde radio asigură operarea convenabilă şi confortabilă de către utilizatorii WC-urilor, personalul de întreţinere sau membrii familiei. Pot fi instalate ca întrerupător în pe şine retractabile sau ca butoane pe perete.

Igienă personală mai bună la orice vârstă: Geberit AquaClean

Curăţarea metodică şi confortabilă cu jet blând de apă plasează Geberit AquaClean ca suplimentul ideal pentru igiena personală. Utilizatorii WC-ului se pot curăţa fără deplasări inutile. Intimitatea le este asigurată, având nevoie de mai puţin ajutor decât în cazul unui WC convenţional.