Întodeauna uşor accesibil

Sisteme pentru lavoare fără restricţii

Acces în siguranţă la lavoar

Geberit facilitează accesul la lavoar ţi siguanţa utilizării acestuia cu ajutorul bateriilor de lavoar electronice şi sifoanelor încastrate, precum şi cu elementele pentru lavoar Duofix elements pentru instalaţii sanitare fără bariere.

Fără atingere pntru igienă impecabilă: baterii electronice de lavoar

Bateriile electronice Geberit pentru băî fără bariere sunt caracterizate de operarea fiabilă şi fără atingere, suprafeţe uşor de curăţat şi aspect estetic sofisticat. Mulţumită tehnologiei cu dublă detecţie infraroşu, acestea detectează rapid utilizatorul şi reacţionează imediat. Limitările de temperatură şi cea a duratei de curgere pot fi programate cu ajutorul Geberit Service Handy şi asigură un grad înalt de siguranţă şi consum redus de apă. Pentru sporirea igienei apei potabile, pot fi prestabilite intervale de spălare.

Sifoane încastrate: curate, pouternice şi practic invizibile

Sifoanele încastrate Geberit pentru lavoar nu doar arată bine, ci şi facilitează accesul la lavoar. Sifonul este plasat în interiorul zidului, astfel lavoarul fiind uşor accesibil chiar şi din scaunul cu rotile. Sifoanele încastrate sunt optimizate din punct de vedere hidraulic pentru auto-curăţare eficientă. Acsetea sunt accesibile pentru reparaţii prin intermediul unui capac de dimensiuni reduse, aproape invizibil din material palstic rezistent la coroziune, de asemenea disponibil în mai multe culori. pentru a compensa toleranţele de construcţie, platoul este complet rotativ. Ajustarea pe verticală cu +/-3 cm permite adaptarea la contrucţie chiar şi atunci când pereţii au fost deja placaţi.