O calitate mai bună a vieţii în baie

Produse convenabile pentru amenajări sanitare

De la unităţile sanitare la oaze de wellness

Baia s-a dezvoltat de la o simplă unitate sanitară la o zonă confortabilă pentru wellness în propria casă. Cererea de amenajări sanitare s-a modificat radical în ceea ce priveşte funcţionalităţile şi designul. Geberit oferă produse şi servicii ce îmbunătăţesc direct calitatea vieţii utilizatorilor şi oferă cel mai înalt nivel de beneficii mulţumită sporirii prospeţimii, curăţeniei şi igienei.


Geberit AquaClean este WC-ul care curăţă cu apă. În acest fel acesta setează noi standarde de prospeţime şi igienă a amenajărilor sanitare. Un jet de apă reglabil individual curăţă cu grijă şezutul şi asiguă o senzaţie de prospeţime pentru întreaga zi. În funcţie de model, funcţii adiţionale precum jet de masaj, uscător cu aer cald sau extracţia mirosurilor oferă o experienţă de wellness la fiecare utilizarea a toaletei. Astfel sunt asigurate prospeţimea, bunăstarea şi curăţenia.

Află mai multe despre Geberit AquaClean


Geberit DuoFresh cu modul pentru extracţia mirosurilor îndepărtează mirosurile neplăcute direct de la sursă. DuoFresh extrage aerul direct din interiorul vasului de toaletă prin intermediul conexiunii prevăzute în clapetă, îl purifică printr-un filtru de carbon activ, iar apoi îl eliberează înapoi în cameră, curat şi fără mirosuri. Modul de extracţie este asucns în spatele clapetei de acţionare Geberit Sigma40. În plus, aceasta este prevăzută cu un comaprtiment special ce permite adăugarea pastilelor iginenice de rezervor ce vor fi distribuite până în marginile vasului ceramic la fiecare acţionare a spălării, asigurând astfel prospeţimea şi igiena.

Află mai multe despre funcţiile avantajoase ale rezervoarelor încastrate


Bateriile electronice de lavoar Geberit declanşează curgerea apei prin operarea fără atingere. Astfela sigură o mai bună igienă şi reduce riscurile transmiterii de microbi, în special în amenajările sanitare publice şi semi-publice.Funcţii adiţionale, precum programele de economisire a apei sau limitările de temperatură, fac manevrarea apei potabile mai economică şi mai sigură.

Află mai multe despre bateriile de lavoar Geberit