Împiedică răspândirea focului, înainte de a se agrava

Soluții Geberit pentru protecție anti-foc

Standarde de siguranţă de vârf pentru instalaţii protejate împotriva incendiilor

Incendiile nu pot fi întotdeauna excluse, dar devin periculoase atunci când coloane de orice fel permit extinderea acestora în clădire. Soluţiile Geberit de protecţie împotriva incendiilor împiedică răspândirea focului pe traseul instalaţiilor sanitare. Aceste soluţii sunt constant îmbunătăţite prin cercetare permanentă pentru a fi conforme cu cele mai înalte standarde de siguranţă.


Manşoanele pentru protecţia la foc previn extinderea flăcărilor prin sistemul de evacuare spre etajul următor sau apartamentele învecinate. Sub influenţa căldurii, materialul din manşoane se expandează, comprimând sistemul ed evacuare şi împiedicând astfel propagarea focului. De aceea ele corespund solicitărilor structurale obligatorii pentru combaterea raspândirii focului sau fumului


Sistemul de ermetizare a tavanului Geberit oferă p soluţie fiabilă şi uşor de utilizat pentru protecţia anti-foc a deschiderilor tavanului, putând fi folosit în construcţia plafoanelor şi conductelor de intalaţii. Acesta minimizează efortul etanşării fantelor şi asigură protecţie eficientă împotriva incendiilor. Sistemul de ermetizare a tavanului dispune de aprobări generale de construcţie şi este conform cu normele şi reglementările relevante. Inginerii şi instalatorii pot fi astfel încrezători că rsepectă prevederile normative.


Manşoanele Geberit pentru protecţia la foc, aflate la deschiderea rezervorului, în cazul ţevilor de alimentare şi evacuare aferente toaletei, previn răspândirea focului în plan orizontal. Piesele accesorii pentru manşoanele pentru protecţie la foc sunt compatibile cu elementele de instalare Geberit Duofix şi pot fi instalate atât în construcţii solide din zidărie, cât şi în cele de gips-carton, întrunind cele mai stricte standarde de siguranţă.