Liniște și pace în instalații rezidențiale

Sisteme Geberit de izolare fonică

Instalaţii Geberit: pentru ca şi vecinii să poată avea nopţi liniştite

Curgerea apei generează zgomot ce se poate propaga în casă şi îi poate deranja pe ceilalţi locatari. Deoarece zgomotul a devenit un adevărat pericol de mediu, Geberit optimizează componentele instalaţiilor rezidenţiale în ceea ce priveşte izolarea fonică astfel încât nimeni să nu fie deranjat de drumurile la toaletă ale vecinilor. Mulţumită fitingurilor optimizate din punct de vedere hidraulic, materialelor reductoare fonic şi instalaţiilor decuplate acustic, sistemele Geberit limitează propagarea zgomotolui la minim. Geberit operează propriile laboratoarea custice pentru a putea perfection izolarea fonică.


Elementele de instalare auto-portante Geberit Duofix şi Geberit GIS limitează aşa numitul sunet propagat prin corpuri solide. Sistemele de isntalre şi armăturile sanitare sunt decuplate de la structura clădirii, evitând în acest fel traversarea sunetelor către camerele alăturate. Cu un set de izolare fonică, obiectele sanitare ceramic pentru WC-uri suspendate pot fi de în mod eficient insonorizate suplimentar faţă de placajul peretelui.


Sistemul de evacuare Geberit Silent-db20 asigură o foarte bună izolare fonică pentru clădiri cu cerinţe sporite de insonorizare. Materialul plastic cu întăritură metalică reduce perpetuarea sunetului iar fitingurile canelaze optimizate hidraulic reduc zgomotul vârtejurilor apei la scurgere. Astfel nivelul emisiilor sonore este redus la minim. Greutatea inerentă mare a ţevilor şi fitingurilor, ca şi amortizoarele de vibraţii în zonele de impact, reduc de asemenea mai mult nivelul de zgomot.


Cu sistemul de evacuare cu conectare plug-in Geberit Silent-PP, inginerii şi instalatorii pot implementa sisteme de evacuare evident perceptibil mai silenţioase, în mod economic şi uşor, rapid şi sigur. Sistemul este optimizat acustic şi hydraulic şi oferă o gamă cuprinzătoare de dimensiuni, fitinguri şi conexiuni. Acseta este compatibil cu sistemele de evacuare Geberit Silent-db20.