Puternice și sigure

Aplicații industriale Geberit

Sisteme de ţevi pentru numeroase medii şi aplicaţii
Sistemele de ţevi Geberit au fost utilizate în industrie de mulţi ani şi sunt adecvate unei game largi de aplicaţii şi medii. Fie în industria auto, în construcţia de fabrici, industria chimică sau construcţia de nave, prin fitinguri şi ţevi, sistemele Geberit sunt bine echipate pentru utilizarea în astfel de medii.

Gamă cuprinzătoare de servicii pentru aplicaţii industriale
Sistemele Geberit sunt caracterizate de funcţii fiabile, proiectare şi procesare simple, eficienţă economică pe termen lung. O gamă cuprinzătoare de servicii încununează aplicaţiile industriale. Acestea includ instructaj la locaţie, linii directe de comunicare, consiliere de proiectare din Centrul de Competenţă şi disponibilitate validă a produselor şi sistemelor Geberit.

Tehnologia de îmbinare sub presiune: sigură şi economică
Îmbinarea la rece a sistemelor de ţevi multumită tehnologiei de presare rapidă este astăzi un standard al aplicaţiilor industrial. În afara eficienţei economice sproite, realizarea fără sudare sau lipire crează premisele de siguranţă, în special la manipularea operaţiunilor curente sau în arii periculoase.

Robusteţe personificată
Conexiunile permanente şi fără posibilităţi de dezbinare rezultate din îmbinarea sub presiune oferă sistemelor de ţevi rezistenţă, permiţând utilizarea în aplicaţii industriale ce necesită compresii sustenabile până la 75 de bari în funcţie de dimensiuni.Inginerie mecanică Industria auto Domeniul chimic şi farmaceutic Construcţia de nave Industria alimentară
Procesarea, răcirea şi deionizarea apei Procesarea, răcirea şi deionizarea apei Procesarea, răcirea şi deionizarea apei Ţevi de apă potabilă Ţevi de apă potabilă
Aer comprimat Aer comprimat Aer comprimat Încălzire şi răcire Abur saturat
Gaze industriale Gaze industriale Gaze industriale Sisteme din camera motoarelor Gaze industriale
Fluide tehnice Fluide tehnice Sisteme de stingere a incendiilor Ţevi de apă marină Agenţi de curăţare şi dezinfectare
Sisteme de stingere a incendiilor Petrol şi combustibili   Sisteme de stingere a incendiilor