Calitate garantată a apei

Pompa igenică Geberit

Prevenind în mod sigur stagnarea apei potabile
Pauzele îndelungate în funcţionarea instalaţiei sanitare pot avea ca efect contaminarea apei din cauza proceselor fizice, chimice şi biologice. Acest risc este îndeosebi ridicat în zone semi-publice precum clinici, case, hoteluri, şcoli, săli sportive sau unităţi militare. Pompa de igienă Geberit previne stagnarea şi împrospătează apa potabilă din ţevi atutomat şi regulat.

Posibilitate de control prin intermediul sistemului de servicii de management al clădirii
Spălările sunt controlate elcetronic pe baza unor parametric prestabiliţi şi pot fi configuraţi la faţa locului cu ajutorul Geberit Service Handy. Integrarea în sistemulu de servicii de management al clădirii este posibilă prin intermediul interfeţei digitale sau interfeţei RS485.

Instalare rapidă, uşoară şi sigură
Pompa de igienă Geberit poate fi uşor integrată în sistemele de instalare Geberit GIS sau Geberit Duofix, ori în rezervoare încastrate în pereţi solizi. O clapetă rezistentă la vandalism din oţel inoxidabil permite accesul rapid pentru lucrări de întreţinere. Eforturile de mentenanţă sunt reduse deoarece intervalul recomandat este de un an. Pompa de igienă Geberit poate fi de asemenea utilizată în cazul instalării produselor de altă marcă.