Igienă sigură în operare continuă

Sisteme de pisoar pentru spaţii publice şi semi-publice

Operare sigură, estetică şi economică
Geberit dispune de tot ceea ce este necesar pentru asigurarea operării sigure şi transformarea pisoarelor în opţiuni estetice, economice şi uşor de întreţinut în spaţii publice şi semi-publice. Mecanismele de spălare fără atingere asigură vase ceramice perfect igienice întotdeauna. Mia multe siguranţă împotriva actelor de vandalism ţi o libertatea mai mare de design sunt oferite prin intermediul mecanismelor de control ascunse. Partiţiile pentru pisoare Geberit combină aspectul deosebit de estetic cu posibilităţi de curăţare şi întreţinere facilă.


Mecanisme de spălare fără atingere pentru o mai bună igienă şi siguranţă funcţională
Mecanismele de spălare fără atingere îmbunătăţesc igiena utilizatorilor şi asigură curăţenia pisoarelor. Tehnologia cu valve din mecanismele de spălare a pisoarelor este protejată de un system cu filter pe două nivele împotriva petelor, asigurând astfel operarea facilă. Consumul de energie elctrică este minimizat datorită principiului servo. Detecţia la distanţă stabilă permite identificarea utilizatorilor de la disanţe cuprinse ântre 10 şi 60 cm indiferent de luminozitate au îmbrăcăminte. Acest lucru permite distanţe mici, şi prin urmare economisirea spaţiului, între pisoare şi pereţi.

Pregătite pentru tehnologia de reducere a consumului de apă cu 1 litru
Fără limitări impuse asupra efectelor spălării şi igienei, tehnologia de spălare cu 1 litru de apă paote fi implementată de la mecanismele de control al spălării, sifonul de pisoar Geberit sau vase ceramice de pisoare testate. Mulţumită spălării puternice şi perfect calculate, costă în ansamblu chiar mai puţin decât pisoarele fără apă.

Simplu de ajustat individual
Setările se realizează cu ajutorul instrumentului uşor de utilizat Geberit Service Handy. Funcţia de umplere a sifonului pentru mecanismele ascunse de control al spălării pentru pisoar previne golirea completă a sifonului şi asigurând eliminarea problemelor frecvente cu mirosurile neplăcute. Intervalul de spălare setat din fabrică de 24 de ore poate fi configurat la interval între 1 şi 168 de ore, cu o durată de spălare între 3 şi 180 de secunde.

Concept modular flexibil
Un set universal de instalare pentru mecanismele manuale sau fără atingere de spălare permit instalarea desosebit de uşor; valve şi principalele adaptoare se pot anexa fără a utiliza nici un fel de instrumente. O gamă de clapete de acţionare atrăgătoare compatibile cu mecanismele de spălare este disponibilă pentru finisajul peretelui.


Rezistent la acte de vandalism şi estetic
Mecanismele ascunse de spălăre pentru pisoar sunt estetice şi discrete, dar şi rezistente la acte de vandalism. Senzorul de control este inaccesibil, fiind încastrat în sifonul pisoarului. În funcţie de schimbările de flux şi temperatură acesta înregistrează nivelul fluctuant de apă pentru a detecta cu precizie utilizarea pisoarului. În mod similar, tehnologia reacţionează la nivelul scăzut de apă pentru asigurarea unei închideri hidraulice valide. În eventualitatea blocaării sifonului geberit, tehnologia răspunde de asemenea pentru a preveni depăşirea capacităţii pisoarului.

Instalare şi întreţinere simple
Senzorul poate fi instalat şi întreţinut simplu şi uşor; în cazul înlocuirii sifonului, senzorul se poate utiliza în continuare. Configurarea se face în mod convenabil cu ajutorul Geberit Service Handy. Mecanismul ascuns de spălăre pentru pisoar poate fi utilizat cu majoritatea modelelor standard de vase ceramice de pisoar.


Panou frontal atractiv
Uşorinţă în curăţare, instalare sigură, design atrăgător: partiţiile de pisoar Geberit finisează echiparea WC-urilor din spaţii publice şi semi-publice. Acestea oferă utilizatorilor un minim necesar indicat de intimidate pentru toaletă. Partiţiile sunt sigure, durabile, uşor de întreţinut şi solicit cele mai riguroase cerinţe estetice.

Plasare ascunsă
Plasarea pe perete a partiţiilor este în întregime ascunsă de un capac de aluminiu ionizat. Şina este menţinută de un system magnetic care poate fi îndepărtat doar cu ajutorul unei tehnologii special. Fixarea ascunsă sete mai atrăgătoare din pucnt de vedre estetic şi permite curăţarea mai uşoară decât în cazul sistemelor vizibile.


Formă estetică şi design colorat
Partiţiile de pisoar Geberit sunt disponibile în forme organice, ovale, precum şi dreptunghiulare, geometrice, fiinf realizate din sticlă dură satinizată pe ambele feţe de culoare gri sau verde. De asemenea partiţii de pisoar din plastic rezistent la şocuri sunt disponibile în forme trapeziodale şi trei variante de culoare: alb alpin, manhattan şi pergamon.