Fiabilitate în funcţionare, curăţenie şi siguranţă

Sifoane de lavoar Geberit

Funcţional şi estetic

Baia modernă, fără atingere, vă răspunde automat. Bateriile de lavoar Geberit cu infraroşu răspund rapid şi acţionează jetul de apă în mod automat. Acestea fac o impresie puternică prin gradul înalt de fiabilitate în funcţionare şi uşurinţa curăţării, iar designul lor este bine gândit şi robust.

Spectru larg de detecţie pentru funcţionare ireproşabilă

Sistemul de detecţie cu rază dublă alternativă are un spectru de scanare neobișnuit de larg, pentru a permite o detecţie sigură. Cu diferite programe de operare precum programul pentru reducerea consumului de apă, modul economic, spălare la anumite intervale sau continuă, bateriile electronice vă oferă un gard mare de siguranţă în operare şi întreţinere facilă. Spălarea la anumite intervale previne stagnarea apei potabile în conducte; spălarea continuă poate fi acţionată pentru dezinfectarea termică. Setările se pot face chiar de către dumneavoastră rapid şi comod cu ajutorul telecomenzii Geberit Service Handy.


Gama largă ce acoperă toate ariile de aplicaţii

Bateriile Geberit sunt disponibile nu doar pentru alimentarea de la baterii sau de la reţeaua electrică, ci şi în versiunea hidraulică. Acestea pot fi sau nu echipate cu mixer. Suprafeţele finisate crom lucios şi designul compact asigură uşurinţa la curăţare sau service, precum şi aspectul atrăgător.


WELL - Water Efficiency Label

Armături Geberit 185/186

Cea mai înaltă clasă de eficienţă – the WELL Label Class A