Geberit AquaClean 4000

Igienă pentru fiecare casă

Pentru clienţii ce nu doresc să înlocuiască vasul de toaletă existent, colacul pentru WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean oferă soluţia perfectă pentru proiectarea băii. Modelul de bază Geberit AquaClean 4000 se potriveşte pe toate vasele WC. Cu designul său elegant colacul pentru WC abia poate fi perceput ca un colac convenţional de toaletă. Caracteristicile sale sunt cu atât mai convingătoare.

Principiul rafinat al duşului pentru o senzaţie completă de prospeţime
Jetul de apă la temperatura corpului curăţă printr-o apăsare de buton la intensitatea dorită. Vă veţi simţi astfel complet împrospătat şi curăţat.

Perfect igienic
Duza duşului care produce jetul este spălată automat cu apă proaspătă înainte şi după fiecare declanşare a jetului.


Simplu de montat - ideal pentru locuinţele închiriate
Geberit AquaClean 4000 se montează simplu în locul colacului şi capacului existente ale WC-ului şi se racordează la alimentarea cu apă şi curent. Pachetul pentru compatibilitatea cu modelele anterioare este deosebit de uşor de instalat cu ajutorul panoului de design Geberit AquaClean. Racordarea la apă poate fi astfel folosită pentru funcţia de bideu, conexiunea fiind mascată de panoul de design Geberit AquaClean fără a fi necesare nici un fel de modificări structurale. În cazul schimbării locuinţei se pot lua pur şi simplu colacul WC şi panoul de design. Geberit AquaClean poate fi de asemenea utilizat şi ca un colac convenţional.


Simplu de utilizat
Butoanele de control din partea laterală se remarcă printr-un confort sporit în utilizare şi un design clar.

Design ergonomic al colacului şi capacului
Ca toate modelele Geberit AquaClean, şi acesta este prevăzut cu mecanism de încetinire, aceasta însemnând că amortizoare speciale asigură coborârea colacului şi capacului fără zgomot. Colacul garantează un confort ergonomic optim şi permite prin câteva manevre simple demontarea acestuia în vederea curăţirii.

Simbol al designului băii
Descoperiţi propunerile de design pentru baie Geberit AquaClean. Atunci când sunteţi în căutarea unui design clasic, modern sau complet natural, modelele Geberit AquaClean crează o aură de eleganţă şi garantează aspectul optim al oricărei băi.

Galeria de imagini