Geberit AquaClean 5000

Prospeţime în formă compactă

Mai confortabil decât Geberit AquaClean 4000 este modelul Geberit AquaClean 5000. Colacul uşor de montat poate fi combinat cu aproape toate tipurile de vas WC. Funcţii suplimentare pentru jetul bideului, precum şi exhaustarea mirosului întregesc experienţa unei stări de bine.

Principiul rafinat al bideului pentru o senzaţie completă de prospeţime
Jetul de apă la temperatura corpului curăţă printr-o apăsare de buton la intensitatea dorită. Geberit AquaClean 5000 oferă astfel o alternativă atrăgătoare la clasicul bideu.

Funcţii confortabile de spălare
Geberit AquaClean 5000 este în plus prevăzut cu un jet oscilant: mişcările înainte - înapoi ale jetului de apă asigură o curăţare deosebit de eficientă.


Simplu de montat - ideal de asemenea pentru locuinţele închiriate
Geberit AquaClean 5000 se montează simplu în locul colacului şi capacului existente ale WC-ului şi se racordează la alimentarea cu apă şi curent. Pachetul pentru compatibilitatea cu modelele anterioare este deosebit de uşor de instalat cu ajutorulpanoului de design Geberit AquaClean.


Simplu de utilizat
Butoanele de control din partea laterală se remarcă printr-un confort sporit în utilizare şi un design clar.


Curăţenie fără egal
Duza duşului care produce jetul este spălată automat cu apă proaspătă înainte şi după fiecare declanşare a jetului.

Exhaustare integrată a mirosurilor
Exhaustarea mirosurilor se activează automat de îndată ce vă aşezaţi.

Tehnologie superioară pentru colac şi capac
Ca toate modelele Geberit AquaClean, şi acesta este prevăzut cu mecanism de încetinire, aceasta însemnând că amortizoare speciale asigură coborârea colacului şi capacului fără zgomot. Colacul garantează un confort ergonomic optim şi permite prin câteva manevre simple demontarea acestuia în vederea curăţirii.

Blocare de siguranţă pentru copii
Recunoaşterea utilizatorilor serveşte de asemenea ca blocare de siguranţă pentru copii: funcţiile se activează la aşezarea pe toaletă.

Simbol al designului băii
Descoperiţi propunerile de design pentru baie Geberit AquaClean.

Către galeria de imagini