Geberit AquaClean 5000plus

Produs versatil pentru confort individual

Geberit AquaClean 5000plus este singura variantă sub formă de colac care îmbină toate caracteristicile de confort ale unei toalete de ultimă generaţie. Dotările de lux vă răsfaţă cu mutiple funcţii ale jetului duşului, cu uscător cu aer cald şi aspiraţia mirosurilor. Toate acestea crează un nou tip de confort şi relaxare în baie.

Principiul rafinat al duşului
Jetul de apă la temperatura corpului curăţă printr-o apăsare de buton la intensitatea dorită. Vă veţi simţi astfel complet împrospătat şi curăţat. Geberit AquaClean oferă astfel o alternative atrăgătoare la bideul clasic

Jet oscilant al duşului

Mişcările regulate înainte-înapoi ale jetului de apă asigură o curăţare deosebit de eficientă.

Jet de duş pentru masaj
Jetul pulsatoriu pentru masaj este relaxant si curativ. De exemplu această funcţie este eficace contra constipaţiei.

Duş pentru doamne
Zona intimă a femeii este sensibilă. Jetul de apă perlat foarte fin al duşului curăţă cu mare prudenţă şi foarte plăcut.


Uscător cu aer cald
După spălare cel mai plăcut mod de uscare este cu uscătorul cu aer cald, având temperatura aerului reglabilă.

Reglaje individuale
Fiecare utilizator simte altfel. De aceea toate funcţiile, de la poziţia braţului duşului, temperatura şi intensitatea apei şi până la uscătorul cu aer cald sunt reglabile individual.


Curăţenie fără precedent
Duza duşului care produce jetul este spălată automat cu apă proaspătă înainte şi după fiecare declanşare a jetului.


Simplu de montat - ideal pentru locuinţele închiriate
Geberit AquaClean 5000plus se montează simplu în locul colacului şi capacului existente ale WC-ului şi se racordează la alimentarea cu apă şi curent. Pachetul pentru compatibilitatea cu modelele anterioare este deosebit de uşor de instalat cu ajutorul Panoului de Design Geberit AquaClean. Racordarea la apă poate fi astfel folosită pentru funcţia de duş, conexiunea fiind mascată de Panoulde Design Geberit AquaClean fără a fi necesare nici un fel de modificări structurale. În cazul schimbării locuinţei puteţi lua pur şi simplu colacul WC şi Panoul de Design cu dumneavoastră.


Simplu de utilizat
Deservirea este simplă ca o joacă de copii, fie prin tastele de comandă cu un design clar, poziţionate în lateral, fie prin intermediul telecomenzii uşor de manevrat.

Purificarea aerului cu filtru de cărbune activ

Geberit AquaClean sesizează când se aşează cineva pe vas şi porneşte automat purificarea aerului. Astfel se evită împrăştierea mirosurilor neplăcute în încăpere.

Tehnologie sofisticată pentru colac şi capac
Ca toate modelele Geberit AquaClean, şi acesta este prevăzut cu mecanism de încetinire, aceasta însemnând ca amortizoare speciale asigură coborârea colacului şi capacului fără zgomot. Colacul garantează un confort ergonomic optim şi permite prin câteva manevre simple demontarea acestuia în vederea curăţirii.

Blocare de siguranţă pentru copii
Recunoaşterea utilizatorilor serveşte de asemenea ca blocare de siguranţă pentru copii: funcţiile se activează la aşezarea pe toaletă.

Simbol al designului de baie
Descoperiţi propunerile de design pentru baie Geberit AquaClean şi inspiraţi-vă pentru a crea baia visurilor dumneavoastră.

Galerie de imagini