Panoul de design Geberit AquaClean

Confort perfect
Geberit AquaClean este compatibil pentru instalarea ulterioară în cadrul băii clienţilor dumneavoastră. Atunci când conexiunile necesare nu sunt deja disponibile în perete, acestea pot fi acum isntalate cu uşurinţă în aşa fel incţt să nu fie vizibile: mulţumită noului Panou de Design Geberit AquaClean.

Upgrade estetic de succes
La renovarea băii cu noul panou de design Geberit AquaClean, trecerea ulterioară de la un WC standard către vasul WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean asigură un rezultat elegant şi plăcut, fără a interfera în nici un fel cu structura de bază. Instalările ulterioare ale soluţiilor complete pentru WC sunt de asemenea posibile cu Panoul de Design Geberit AquaClean, fără necesităţi de conversie. Conducta de alimentare este mascată în spatele Panoului de Design ce este echipat cu o clapetă de spălare cu două volume. În acest fel, modelele mai vechi de clapete de spălare pot fi de asemenea înlcouite cu ceva mai atrăgător din punct de vedere estetic.


Două modele
Panoul de design pentru vasul WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean este disponibil în două modele: un set cu o singură piesă pentru soluţiile de tip colac de WC, respectiv un set format din două piese pentru soluţii complete de WC. Ambele versiuni sunt concepute pentru utilizarea împreună cu rezervoarele îngropate Geberit UP300 şi UP130 şi necesită vase ceramice suspendate. Rezervorul Geberit UP320 este deja dispus cu o conductă în spatele peretelui pentru instalarea ulterioară a Geberit AquaClean cu alimentarea mascată. De asemenea Panoul de Design Geberit AquaClean sete de asemenea soluţia perfectă în situaţia în care se doreşţte evitarea deteriorării finisajului deja existent.


Beneficiile panoului de design Geberit AquaClean:

  • fără ţevi vizibile
  • soluţie completă, simplă şi elegantă, pentru orice baie
  • fără interferenţe cu structura de bază