Geberit AquaClean 8000plus

Răsfăţ de clasă superioară

Cine doreşte să trăiască experienţa unui design elegant combinat cu o funcţionalitate de excepţie va gasi in Geberit AquaClean 8000plus o bijuterie ce înnobilează orice baie. Modelul reuneşte toate avantajele liniei de produse Geberit AquaClean, designul cu linii elegante si nenumăratele funcţii de confort aliniindu-se într-un mod fericit. Pe această toaletă nu veţi fi doar curat, ci răsfăţat.

Principiul rafinat al duşului
Jetul de apă la temperatura corpului curăţă printr-o apăsare de buton la intensitatea dorită, cu grijă şi curat, şi împrospătează. Aceasta este curăţenia în forma ei cea mai plăcută. Geberit AquaClean oferă astfel o alternative atrăgătoare la bideul clasic.

Jet oscilant al duşului
Mişcările regulate înainte-înapoi ale jetului de apă asigură o curăţare deosebit de eficientă.

Jet de duş pentru masaj
Jetul pulsatoriu pentru masaj este relaxant si curativ. De exemplu această funcţie este eficace contra constipaţiei.

Duş pentru doamne
Especially popular among female customers: the most delicate intimate hygiene with pure water.

Warm-air dryer
Zona intimă a femeii este sensibilă. Jetul de apă perlat foarte fin al duşului curăţă cu mare prudenţă şi foarte plăcut.

Reglaje individuale
Fiecare utilizator simte altfel. De aceea toate funcţiile, de la poziţia braţului duşului, temperatura şi intensitatea apei şi până la uscătorul cu aer cald sunt reglabile individual şi chiar pot fi salvate în memorie.


Compatibilitate cu modele anterioare
Chiar si în cazul renovărilor ulterioare există soluţii atrăgătoare de compatibilitate cu modele anterioare a Geberit AquaClean în baia ta: cu Panoul de Design Geberit AquaClean conexiunea de apă existent poate fi de asemenea utilizată pentru funcţia de duş, alimentarea cu apă fiind ascunsă vederii în spatele panoului. Această soluţie ingenioasă de proiectare lasă structura de bază intactă.

Panoul de Design Geberit AquaClean


Pentru orice situaţie de montaj: instalare încastrată sau montaj pe perete
Geberit AquaClean 8000plus este disponibil în trei variante: modelul încastrat este compatibil cu toate rezervoarele încastrate convenţionale. În cazul băilor cu instalaţie tehnică convenţională (montare pe perete) se poate utiliza modelul adecvat Geberit AquaClean 8000plus, fie suspendat, fie pe pardoseală.


Curăţenie fără precedent
Duza duşului care produce jetul este spălată automat cu apă proaspătă înainte şi după fiecare declanşare a jetului. Suprafaţa ceramică fină este de asemenea rezistentă la murdărie şi extrem de uşor de întreţinut.


Simplu de utilizat
Tastele de deservire din partea laterală sau telecomanda aferentă se remarcă printr-un confort sporit în utilizare şi un design clar.

Purificarea aerului cu filtru de cărbune activ
Geberit AquaClean sesizează când se aşează cineva pe vas şi porneşte automat purificarea aerului. Astfel se evită împrăştierea mirosurilor neplăcute în încăpere.

Tehnologie superioară pentru colac şi capac
Ca toate modelele Geberit AquaClean, şi acesta este prevăzut cu mecanism de încetinire, aceasta însemnând ca amortizoare speciale asigură coborârea colacului şi capacului fără zgomot. Colacul garantează un confort ergonomic optim şi permite prin câteva manevre simple demontarea acestuia în vederea curăţirii.

Blocare de siguranţă pentru copii
Recunoaşterea utilizatorilor serveşte de asemenea ca blocare de siguranţă pentru copii: funcţiile se activează la aşezarea pe toaletă.

Simbol al designului de baie
Descoperiţi propunerile de design pentru baie Geberit AquaClean şi inspiraţi-vă pentru a crea baia visurilor dumneavoastră.

Galerie de imagini