Geberit AquaClean Sela

O nouă dimensiune a curăţeniei

Geberit AquaClean Sela, noua soluţie completă pentru WC, este convingătoare prin simplitatea extremă ce îi permite integrarea discretă în orice design de baie. Pentru utilizatori pretenţioşi ce apreciază designul modern. În plus faţă de varianta AquaClean Sela cu vas WC suspendat, este acum disponibilă şi o variantă cu susţinere pe pardoseală.

Tehnologie invizibilă
Mulţumită designului său clasic, sistemului de montare încastrat şi carcasei elegante cu linii plane, Geberit AquaClean Sela nu atrage atenţia asupra faptului că este o toaletă cu funcţii de bideu. Tehnologia inteligentă pentru funcţionalitatea jetului şi conexiunile electrice şi la alimentarea cu apă sunt integrate discret în corpul unităţii ceramice.

Design simplu
Geberit AquaClean Sela completează familia de produse cu un model orientat către design creat de arhitectul şi designerul Matteo Thun. Cu exprimarea sa clară a formei şi funcţionalităţile de bideu integrate, aceasta se potriveşte în aproape orice baie. AquaClean Sela combină perfect cerinţele moderne în privinţa igienei, cu designul şi sustenabilitatea.

Potrivită pentru orice situaţie constructivă Geberit AquaClean Sela este disponibilă în două versiuni: cu vas WC suspendat şi vas WC cu susţinere pe pardoseală. Varianta cu susţinere pe pardoseală este în mod special potrivită în cazul lucrărilor de renovare, atunci când evacuarea apei se face prin pardoseală şi este, prin urmare, perechea perfectă pentru elegantul modul sanitar Geberit Monolith.


Jet de apă plăcut
Jetul de apă aerat, la temperatura corpului curăţă printr-o simplă apăsare de buton. Geberit AquaClean oferă astfel o alternative atrăgătoare la bideul clasic

Jet oscilant al duşului
Mişcările regulate înainte-înapoi ale jetului de apă asigură o curăţare deosebit de eficientă.


Vas de WC cu design ergonomic
Confortul utilizării pentru o stare de bine: Geberit AquaClean Sela oferă geometrie ergonomică a vasului de WC precum si o deschiderea generoasă.

Tehnologie superioară pentru colac şi capac
Ca toate modelele Geberit AquaClean, şi acesta este prevăzut cu mecanism de încetinire, aceasta însemnând ca amortizoare speciale asigură coborârea colacului şi capacului fără zgomot.


Simplu de utilizat
Tastele de deservire din partea dreaptă se remarcă printr-un confort sporit în utilizare şi un design clar. Cu doar cinci butoane, telecomanda este de asemenea intuitivă şi uşor de utilizat. Procesul de spălare se poate acţiona foarte uşor prin apăsarea unui buton mare cu forme rotunde marcat de indicatoare luminoase.


Detecţia utilizatorului şi funcţie de economisire a consumului de energie electrică
Mulţumită sistemului integrat de detecţie a utiliyzatorilor, procesul de încălzire a apei începe automat la apropierea de toaletă. În plus, toate modelele Geberit AquaClean satisfca cerinţele europene de design ecologic (directivele ErP) şi, datorită funcţiei integrate de reducere a consumului de energie, consumă doar o cantitate minimă de energie, chiar şi în mod standby.

Curăţare automată a duzei de duş
Duza duşului care produce jetul este spălată automat cu apă proaspătă înainte şi după fiecare declanşare a jetului.

Curăţare simplă a WC-ului
Pentru a afcilita curăţarea colacul şi capacul WC-ului pot fi îndepărtate manual într-o clipă. Suprafaţa ceramică este rezistentă la murdărire şi uşor de curăţat.